Wpis z mikrobloga

@matra: fajne ma te uszaki (ʘʘ) starość i choroba często stawia nas przed trudnymi decyzjami. Życzę Wam jeszcze możliwie dużo czasu bo na starość każdy wspólny miesiąc cieszy. Wiem co przeżywacie, mam psa w podobnym wieku ( też ttb ) z bogatą niestety historią nowotworową. Nie ma śledziony ( usunięta z ogromnym guzem 3 lata temu ) potem był jeszcze czerniak, gruczolakorak, chemioterapia ale udało się.
  • Odpowiedz
@Alorotom: to niekoniecznie musi iść od stawów, mimo że to lab, którego dysplazja wręcz kocha, może zbadaj błędnik przy okazji.
@Niewierny_Mops: to nie kwestia licytowania, ja przynajmniej swojego psa jeszcze mam, mimo że 30km ode mnie, a Ty już nie. Kuźwa kompletnie to do mnie nie dociera, wszyscy jesteśmy dobici, życie się wokół niej latami kręciło..
@mERsk: smutny człowieku, życzę Ci, żeby ktoś w połowie za Tobą cierpiał
matra - @Alorotom: to niekoniecznie musi iść od stawów, mimo że to lab, którego dyspl...

źródło: comment_LXfeiOmNLW9lG40gM8odVMyEzilBSePt.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@matra przytul piesa mocno ( ͡° ʖ̯ ͡°) wiem co czujesz, mój miał chore serce i płuca i wieku 14 lat odszedł ( ͡° ʖ̯ ͡°) wcześniej dostawał dożylnie furosemid, spironol i inne a nie mogliśmy operować bo nie przeżyłby narkozy i musiał lecieć na tabletkach aby nie utopić się we własnej wodzie ( ͡° ʖ̯ ͡°) ale psa
  • Odpowiedz
@McDermott: u nas też furosemid, wstępnie do poniedziałku, bo wtedy następna wizyta i zobaczymy co i jak. Jutro tam jadę z niebieskim, chcemy jej jakieś zdjęcia ładne porobić, bo miałam ponad 3gb z całych dziesięciu wspólnych lat, to po usterce dysku zostało mi 200mb z biedą odzyskanych (,)
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@mexi wiem, jestem tego świadoma, mimo że to będzie bardzo trudna decyzja, wolałabym żeby sama mi powiedziała kiedy będzie czas.. dzięki!
  • Odpowiedz