@Lipathor: Oczywiście, że przyjmiemy, a nagonka którą PiS na uchodźców urządziło zapewni wejście do sejmu skrajnej prawicy. Tak się hodowało nacjonalizm 80 lat temu i tak się hoduje dziś.
@desensitization: - Nie pozwolimy Brukseli dyktować nam, kogo wpuszczamy do naszego kraju. Tylko Węgry mogą decydować, kto może przebywać na węgierskiej ziemi. Przy zachowaniu tej zasady, chętnie weźmiemy udział w nowym systemie dla uchodźców- podkreślił premier Węgier
@Ciuliczek @xionze @desensitization nikogo nie przyjmą. Taką deklaracją Orban robi sobie dobry PR, a potem postawi watunki nie do spełnienia - tak jak zrobił to PiS w kwestii tych 7000 do których przyjęcia zobowiązała się PO. Przykro mi koledzy, ale kompletnie nie rozumiecie polityki.
@wjtk123: obym się mylił, ale wszystkie znaki na niebie i ziemi też wskazują na to, że zamiana premiera u nas miałaby wytłumaczyć tę decyzję. Bredzenie Morawieckiego juniora o rechrystianizacji Europy i przebąkiwania starego o uchodźcach. To wszystko sondowanie czy Polacy to kupią.
@wjtk123: Jestem pewien, że przyjmie uchodźców. Zresztą tak samo było w sprawie głosowania 27:1 pamiętamy XD Orbán gra tak aby, to on wyszedł na tym najlepiej, a nie jakaś tam Polska.
@wjtk123: Węgry przyjmują uchodźców od samego początku kryzysu. Orban po prostu wie, że kończy się wojna w Syrii, więc teraz może przyjąć ludzi a po paru miesiącach ich odesłać do kraju unikając kar. PiS za to cierpliwie będzie czekał i obrywał jak debile.
Nie wiem jak wy możecie zagadywać do lasek na żywo, dosłownie każda do której chciałem zagadać po chwili witała się ze swoim chłopakiem, albo do niego pisała, dziś miałem takie 2 przypadki xD #tinder #zwiazki #randki
Kolejny raz cios w plecy xD
Komentarz usunięty przez autora
- Nie pozwolimy Brukseli dyktować nam, kogo wpuszczamy do naszego kraju. Tylko Węgry mogą decydować, kto może przebywać na węgierskiej ziemi. Przy zachowaniu tej zasady, chętnie weźmiemy udział w nowym systemie dla uchodźców- podkreślił premier Węgier
Wczoraj powiedział.
@xionze
@desensitization nikogo nie przyjmą. Taką deklaracją Orban robi sobie dobry PR, a potem postawi watunki nie do spełnienia - tak jak zrobił to PiS w kwestii tych 7000 do których przyjęcia zobowiązała się PO. Przykro mi koledzy, ale kompletnie nie rozumiecie polityki.
@wjtk123: jak będzie się to Orbanowi opłacało, to przyjmie ich nawet milion. Znawca polityki xDD
@wjtk123: