Aktywne Wpisy
lord-nihilus +456
Jarek_P +355
Pół roku temu pisałem tutaj o tym, jak to kupiłem sobie przewody zasilające nie na aliexpress, tylko od polskiego dystrybutora, sprzedającego legalnie. W skrócie: kupiony przewód komputerowy mający według opisu wytrzymywać 16A miał w sobie dwa cieniutkie druciki z miedziowanego żelaza i brak przewodu ochronnego, jego używanie zaś było realnym jechaniem po bandzie w zakresie zagrożenia zarówno porażeniem, jak i pożarowego.
Obiecałem wtedy że nie odpuszczę, pociągnę sprawę dalej. I cóż... pociągnąłem.
Obiecałem wtedy że nie odpuszczę, pociągnę sprawę dalej. I cóż... pociągnąłem.
Wpis kierowany do mirków obserwujących tag: #wykopskubietotalizatora
Pamiętaj by włączyć powiadomienia o pojawiającym się nowym wpisie!
..............................................................................................................................
Mirki i Mirabelki,
Mam od Was setki powiadomień i tyle samo wiadomości prywatnych.
Odpisałem już chyba na wszystkie wiadomości i teraz zajmuję się zdejmowaniem podawanych przez Was punktów.
Postaram się niczego nie przeoczyć, ale jeżeli punkty podane przez Was nadal występują na mapie to proszę o informację pod tym wpisem a podczas ponownego czytania postów już nie powinienem ich przeoczyć.
Skala i rozgłos znaleziska przebił moje największe oczekiwania i normalnie nie mogłem się dzisiaj skupić na pracy bo co chwile dostawałem powiadomienia z aplikacji, że kolejna wiadomość i kolejne wołanie.
Informacja:
Na mapie pojawił się zaktualizowany oddział #szczecin . Pozostałe oddziały postaram się wyprosić jutro. Tradycyjnie jednak oddział #kielce będzie nas miał głęboko w poważaniu i nie poda punktów więc mieszkańcy tej okolicy muszą sprawdzać swoje kolektury na własną rękę :(
Trzymam kciuki za Was wszystkich. Akcja jest naprawdę wielka dlatego jeżeli ktoś z Was trafi główną to mimo wszystko proszę o informację na PW. Zachowam anonimowość, ale jednocześnie bardzo chętnie zweryfikowałbym czy udało mi się komuś urozmaicić życie.
Wracam do dalszego czytania znaleziska. Pozostańcie w kontakcie!
#wykopskubietotalizatora
@Nutaharion: cytowana wypowiedź: "Mi sie wydaje ze ten caly typek z wykopu to jakis pracownik ts. Patrzac na to ze zaczal pisac o zdrapkach akurat w tym momencie kiedy do samego konca nie ma glownej w 500 000 w banku jest strasznie podejrzane, a
-Kraków, Frycza Modrzewskiego 2/16
-Kraków, Szopkarzy 13
- Lidzbark Warmiński, Bartoszycka 12 - dziś rano chciałem kupić ale nie mieli
Przypominam, że 500 000 w banku jutro się kończy