Wpis z mikrobloga

..............................................................................................................................
Wpis kierowany do mirków obserwujących tag: #wykopskubietotalizatora
Pamiętaj by włączyć powiadomienia o pojawiającym się nowym wpisie!
..............................................................................................................................

Mirki i Mirabelki,

Mam od Was setki powiadomień i tyle samo wiadomości prywatnych.
Odpisałem już chyba na wszystkie wiadomości i teraz zajmuję się zdejmowaniem podawanych przez Was punktów.

Postaram się niczego nie przeoczyć, ale jeżeli punkty podane przez Was nadal występują na mapie to proszę o informację pod tym wpisem a podczas ponownego czytania postów już nie powinienem ich przeoczyć.

Skala i rozgłos znaleziska przebił moje największe oczekiwania i normalnie nie mogłem się dzisiaj skupić na pracy bo co chwile dostawałem powiadomienia z aplikacji, że kolejna wiadomość i kolejne wołanie.

Informacja:
Na mapie pojawił się zaktualizowany oddział #szczecin . Pozostałe oddziały postaram się wyprosić jutro. Tradycyjnie jednak oddział #kielce będzie nas miał głęboko w poważaniu i nie poda punktów więc mieszkańcy tej okolicy muszą sprawdzać swoje kolektury na własną rękę :(

Trzymam kciuki za Was wszystkich. Akcja jest naprawdę wielka dlatego jeżeli ktoś z Was trafi główną to mimo wszystko proszę o informację na PW. Zachowam anonimowość, ale jednocześnie bardzo chętnie zweryfikowałbym czy udało mi się komuś urozmaicić życie.

Wracam do dalszego czytania znaleziska. Pozostańcie w kontakcie!

#wykopskubietotalizatora
Nutaharion - ...........................................................................

źródło: comment_vfMhJrbkvXxCZjeKknrTEHFbCNNGOT1y.jpg

Pobierz
  • 39
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Nutaharion: pytanie, totalizator pokazuje statystyki zdrapek, minus te które zostały odebrane, czy minus te które zostały sprzedane? Bo czy jest możliwość, że ktoś chomikuje/wyrzucił główną a na totalizatorze jest napisane, że jest do odbioru?
  • Odpowiedz
Wydawało mi się że na forumlotto są ludzie bardziej ogarnięci niż jakieś zielonki ale widać że jeden z użytkowników chciał zabłysnąć swoja wiedzą o użytkownikach wykopu.

@Nutaharion: cytowana wypowiedź: "Mi sie wydaje ze ten caly typek z wykopu to jakis pracownik ts. Patrzac na to ze zaczal pisac o zdrapkach akurat w tym momencie kiedy do samego konca nie ma glownej w 500 000 w banku jest strasznie podejrzane, a
  • Odpowiedz
@Nutaharion, po dzisiejszych łowach z mapki można usunąć Szczekarków i Nowa Wola (woj. lubelskie). I również Lubartów, ul. Popiełuszki 15 (wczoraj byłem, pytałem i nie było ani jednej zdrapki i punkt wczoraj był faktycznie usunięty z mapki, a dziś dodany z powrotem ;>)
  • Odpowiedz
@Nutaharion: Czy zdrapki są w sprzedaży jutro (17 stycznia) czy tylko do dziś. Mam totalizator pod domem ale koleś ma paczkę przyszykowaną 25 sztuk i nie chce jej otwierać na sztuki. I czy odbiorę nagrody po 17 stycznia?
  • Odpowiedz