Aktywne Wpisy

rales +1119
XD

źródło: temp_file6275642902270104425
Pobierz
mirko_anonim +7
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Różowa chce żebym zerwał kontakt z przyjacielem, bo go nie trawi , grozi zerwaniem zaręczyn.
Znam się z nim 15 lat, mocno się kumplujemy. Nie ściąga mnie na jakąś zła drogę. Mamy po prostu fajny vibe jak się spotykamy, ale moja różowa chyba jest o to zazdrosna. Każde spotkanie z nim czy sam na sam czy w większym gronie kończy się późniejszą awanturą.
Według mnie w związku nie
Różowa chce żebym zerwał kontakt z przyjacielem, bo go nie trawi , grozi zerwaniem zaręczyn.
Znam się z nim 15 lat, mocno się kumplujemy. Nie ściąga mnie na jakąś zła drogę. Mamy po prostu fajny vibe jak się spotykamy, ale moja różowa chyba jest o to zazdrosna. Każde spotkanie z nim czy sam na sam czy w większym gronie kończy się późniejszą awanturą.
Według mnie w związku nie
Dlaczego? Ponieważ tym razem odważyłem się i postanowiłem nagrać film bez wcześniejszego przygotowywania tekstu i czytania z kartki. Oczywiście było trochę cięć, zwykle przez przejęzyczenia i potrzebę zastanowienia się, jakich słów użyć (jak wspomniałem, nie przygotowywałem się tylko poszedłem na żywioł).
Zanim udostępnię to publicznie, chcę poznać wasze zdanie. Trudno jest mi ocenić obiektywnie, co wychodzi lepiej - czy z kartką czy bez. Dlatego oceńcie proszę na świeżo, czy poniższego materiału fajnie się słucha. Szczególnie w drugiej części, gdzie rozwiązuję parę przykładów i myślę na głos. Wasza opinia jest dla mnie ważna, a szczególnie opinia tych z Was, którzy na co dzień nie mają wiele styczności z matematyką.
#matematyka #pieknomatematyki #studbaza #licbaza #nauka
Cieszę się, że się podoba, tym bardziej że nie widziałeś innych filmów. Dzieki za poświęcenie tych paru minut! :)
@kravforth: No patrz dla mnie to po prostu funkcja. https://pl.wikipedia.org/wiki/Dzia%C5%82anie_algebraiczne
Poza tym dopełnienie tak naprawdę bierze dwa zbiory ale to sobie już sam dopatrzysz
Ok, muszę to dopracować. Dzięki za uwagi.