Aktywne Wpisy
SmugglerFan +118
ej, serio, jest w stanie ktos na to odpowiedziec?
jak to mozliwe ze ludzie chodza do spowiedzi przez paredziesiat lat? przeciez jesli postanawiali poprawe to tych grzechow powinni miec coraz mniej. po tylu latach juz nie powinni miec w ogole grzechow.
#bekazkatoli #religia #katolicyzm #spowiedz #pytanie #chrzescijanstwo
jak to mozliwe ze ludzie chodza do spowiedzi przez paredziesiat lat? przeciez jesli postanawiali poprawe to tych grzechow powinni miec coraz mniej. po tylu latach juz nie powinni miec w ogole grzechow.
#bekazkatoli #religia #katolicyzm #spowiedz #pytanie #chrzescijanstwo
thorgoth +104
Marianna Schreiber w wieku 22 (po lewo) i 32 lat. Aż się lewą nogą przeżegnałem.
Ja wiem że brzydko i nisko się wyglądu czepiać ale jak można w wieku 22 lat wyglądać jak baba cmentarna z wiedzmina, po czym dekadę później wygladac dwa razy mlodziej i lepiej? Ile to musiało pieniędzy kosztować?
#logikarozowychpaskow #ciekawostki
Ja wiem że brzydko i nisko się wyglądu czepiać ale jak można w wieku 22 lat wyglądać jak baba cmentarna z wiedzmina, po czym dekadę później wygladac dwa razy mlodziej i lepiej? Ile to musiało pieniędzy kosztować?
#logikarozowychpaskow #ciekawostki
Każdy (oprócz zielonek) kto zaplusuje ten wpis weźmie udział w losowaniu android boxa Mecool M8S PRO W, który posiada WIDEVINE L1 co pozwala na odtwarzanie Netflix w 1080p. Można też na niego wgrać Android TV co pozwala na przyjemniejsze użycie -> [[klik]](http://kodiwpigulce.pl/jak-wgrac-android-tv-do-mecool-m8s-pro-plus-poradnikandroidtv/)
Wartość takiego pudełka to $33.99. ( ͡$ ͜ʖ ͡$)
Wpis nie jest sponsorowany i nagroda zostanie ufundowana przez nas więc paczuszka będzie szła z Chin.
Codziennie używamy droższej wersji [TUTAJ RECENZJA] i działa wyśmienicie, jedyna różnica to procesor, który pozwala na odtwarzanie 4k@30fps.
Więc odpalicie na tym Kodi, Netflixa, TVN Player, Ipla, Showmax, Nc+go, hbogo, Spotify i wiele innych. Samo urządzenie możecie zakupić tutaj: [[klik]](http://kodiwpigulce.pl/gb_prow)
Losowanie odbędzie się 12/01/2018 o godzinie 21:00 czasu polskiego.
( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
---
#kodi #kodiwpigulce #rozdajemykodi #netflix #ipla #tvnplayer #showmax #ncplusgo #spotify #android #androidtv #androidbox #tvbox
---
bez ref: www.gearbest.com/tv-box/pp_895800.html
@kodiwpigulce_pl: niedługo będę miał usuwanom kabluwkę i muszę miec tv box
Ten pilot jest na IR czy nie musi widzieć boxa?
Komentarz usunięty przez moderatora
A tak poza tym jestem ultra zadowolony z boxa, smigam na nexusie. Dzięki za rok z poradami ;)!