Wpis z mikrobloga

• 0
@alicjaxoxo no weź XDDD zresztą aż taki majętny nie jestem.. chociaż w sumie kekdys może ( ͡º ͜ʖ͡º)
ale mam już pannę na oku i ona nie jest taka przecież ()
  • Odpowiedz
  • 0
@alicjaxoxo a popatrz to ja mam odwrotnie xD narzekam cały dzień tylko nie rano ( ͡º ͜ʖ͡º)
rano to się albo śpi albo biegiem ogarnia!
  • Odpowiedz
  • 0
@alicjaxoxo ja nie oceniam ludzi, wygryw/przegryw - sam byłem po obu stronach barykady ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
@Strahl oczernia cię za kolor, jaka rasistka c'nie?( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
Po prostu czasami się zastanawiam, czy nie lepiej być taką larwą. Przecież takim różowym żyje się wyśmiecie.

@alicjaxoxo: tak Ci się tylko wydaje. Jak byś z nimi porozmawiała to by się okazało, że to tylko na pokaz a tak naprawdę są bardzo nieszczęśliwe i zazdroszczą innym, skromniejszym. Serio :)
  • Odpowiedz
@Strahl myślę że nikt z takimi się nie żeni bez intercyzy jednak ... bogaci ludzie chyba są bogaci bo umieją zadbać o swoje dupsko

Jesli podpisana intercyza i rozwód nie jest orzeczony z winy kobiety, to i tak dostaje hajsy.
  • Odpowiedz
@alicjaxoxo: znam kilka takich lasek i nie wydają tylko na ciuchy i usta, a na swoje wykształcenie. Kiedy jedni muszą z---------ć w pracy i studiować, one mają czas na naukę i rozwój pasji ;p trochę wygryw.
  • Odpowiedz