Wpis z mikrobloga

Nie oglądam Mahonka, ale zawsze uważałam go za sympatycznego chłopaka. Tak samo jego dziewczyna, wydaje się być fajna. Czasami go oglądałam, ale te telefony i omegle jakoś mi nigdy nie podchodziły. Najbardziej mi się w nim podobało, że robił swoje. Upijał się przed kamerą, dzwonił do ludzi, wchodził na omegle, miał swoją widownię, całkiem nieźle donejty wpadały, a Mahon nigdy nie komentował żadnych dram na youtube. Robił swój kontent i nie obchodziły go żadne wojenki i to było w nim najlepsze. Nie wiem po co wczoraj rozwiązał mu się język i zaczął wyciągać brudy sprzed kilku lat. Jaki jest Daniel każdy wie. Stracił w moich oczach. Teraz zachował się jak atencjusz, który szuka dramy, by o nim mówili.
#danielmagical #mahonek
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@trollik: albo cierpliwość mu się skończyła. Zresztą ja p------ę #logikarozowychpaskow cisną się dookoła jeden drugiego wyzywa, a jak raz ktoś się w----i po kilku latach i stwierdzi, że nie będzie juz dał się cisnąć bez żadnej odpowiedzi to od razu atencjusz. Szkoda sensu. Tym bardziej, że mahon nie potrzebuje żadnej dramy
  • Odpowiedz
@Norskee: to ładnie go pocisnął mowiąc między innymi, że pożyczył grubemu prezerwatywę aby wyruchał sobie aga lub pożyczył mu jakiś sweter a gruby mu nie oddał xD.
  • Odpowiedz
@Norskee: Ale właśnie to, że się powstrzymywał i nigdy nic nie komentował było w nim najlepsze. Ja rozumiem, że się na Danielu zawiódł i był przez niego źle potraktowany, ale to każdy z widzów widział. To była jego klasa, że zostawiał zaczepki Tucznika bez komentarza, a teraz postanowienie, że w 2018 będzie na każdą zaczepkę w internecie nagrywał filmy z odpowiedzią. Czyli zaczyna być jak inni youtuberzy. Przez to stracił
  • Odpowiedz