Ja p------e jakie to prawdziwe xD ostatnie 300 lat ciągłe w-------e, upokarzanie i bezsensowna śmierć milionów a tu dalej jakieś bajdurzenie o pięknej polskiej historii
@Partyzant91: A byłaby piękniejsza jakbyśmy to my spuszczali w-------e, jak na przykład Niemcy Żydom, czy Ruscy Ukraińcom? Zdecydujcie się w końcu, bo bardzo chcecie pluć, ale trochę się w tym pultacie. Logiki za grosz.
@De0s: chyba zdaje się o której części historii mówimy. bo Polacy mają w sumie spoko historię do XVIII w. i wszyscy mają ją w dupie. a od tamtego czasu jest dramat, gdy jesteśmy rozgrywani i wszyscy się jarają powstaniami, dzielnie ginącymi ludźmi i takie tam
@Partyzant91: I widzisz pokazałeś że nie znasz historii, co specjalnie mnie nie dziwi. Jak już, to ten "w------l" w postaci kuksańca sprawili nam Czesi, a my małostkowo potem odpowiedzieliśmy. Z grożeniem Litwie miało to swoje uzasadnienie geopolityczne w postaci zabezpieczania północno-wschodniego przedpola przed nadchodzącą wojną. Lepiej pewnie było czekać aż Litwini dogadają się z Sowietami jak w 20 roku. W obu przypadkach nie można powiedzieć, że kogoś strasznie skrzywdziliśmy. W
Ja p------e jakie to prawdziwe xD ostatnie 300 lat ciągłe w-------e, upokarzanie i bezsensowna śmierć milionów a tu dalej jakieś bajdurzenie o pięknej polskiej historii
Ale rozwalają mnie takie piękne zakompleksione wpisy gdzie ktoś odreagowuje sobie wpisy na Polskę pultając się na historie Ukrainy :D :D
@SmieszekZawadiaka: Ukraina nie ma swojej historii
Ale myśmy spuszczali w-------e takie na jakie nas było stać np zajęcie zaolzia czy grożebie litwie xD
@Walther00:
https://www.youtube.com/watch?v=rMfb45NqZ8M
Komentarz usunięty przez moderatora