Aktywne Wpisy

DziobakPepe +709
źródło: 20251025_032947
Pobierz
Myslovitz +120
Jak myślicie, chodzić jeszcze czy kupić nowe?
źródło: temp_file6660727465064464434
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: 20251025_032947
Pobierz
źródło: temp_file6660727465064464434
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Problem jest taki, że nie wiem jak to zorganizować. Jakaś weryfikacją na paypal z adresem czy coś? Macie jakiś pomysł?
Stworzymy do tego specjalny tag: #wedrujacytvbox i pod nim będziemy wszystko organizować. Wiadomo, że jakieś zielonki póki co nie mogą brać udziału bo to spore ryzyko. Wiem, że wiele osób chciało by kupić boxa ale nie wie jak to działa, i dlatego chętnie udostępnię jednego z naszej kolekcji czyli MECOOL M8S PRO PLUS (na którym śmiga #netflix w 1080p): [recenzja] TAK WIEM NA ZDJĘCIU JEST PRO L BO TAKIE ZDJĘCIE MAM POD RĘKĄ. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Tak czy siak, podrzućcie proszę pomysły jak to zorganizować i działamy. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#kodi #kodiwpigulce #tvbox #androidtv #netflix #mecool
źródło: comment_yZR3d3A6RXjTxaS88ML4PKJLL4ssBUdE.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Ciekawe ile Mirków w domu ma niezabezpieczone NAS które będę mógł im wyczyścić, albo do kogo zapukają o 6 rano jeśli zacznę z ich adresu oglądać dzieci w kąpieli. Albo chociażby snifować ruch w ich sieciach...
Potencjalnych zagrożeń jest mnóstwo (zwłaszcza, że nie wysyłasz samego urządzenia, tylko z zainstalowanym softem) - trzeba było by odsyłać w jedno miejsce aby ktoś wgrał prawilny
Jeśli to będzie na android to wystarczy wgrać aplikacje do /system/priv-apps i pozamiatane :-). Aby ją wywalić musisz mieć uprawnienia roota, albo wygrywać nowy czysty firmware od producenta/developera.
Nie troluję idei pomysłu no zamysł fajny jeśli
Kto sobie nie wgra ten sam bezie sobie winny, bo nie możesz mieć wpływu do często urządzenie będzie używane i co na nim zrobi poprzednik.
A co do zabezpieczenia antykradzieżowego, to najlepiej symboliczny przelew z banku (pokrycie kosztów przesyłki). Wysyłka na adres