Aktywne Wpisy
ZAKAPIOREK +108
dzisiaj kończe 26lvl
czego sobię życzę?
stanięcia na nogi i wyjścia z depresji oraz wygrania ze swoimi demonami w głowie
wierzę
czego sobię życzę?
stanięcia na nogi i wyjścia z depresji oraz wygrania ze swoimi demonami w głowie
wierzę
Witam, gdzie najtaniej kupić krypowaluty, ewentualnie jak najtaniej kupić walutę XMR bez kosmicznej prowizji? #gielda #bitcoin #kryptowaluty #inwestycje
Doradzcie co robić. Ja szczupły , mój różowy plus size( nawet mocniej niz plus size juz) i ma tendencje do nabierania masy. Od poznania do teraz naprawde duzo przybrala i zaczyna mi to troche przeszkadzac. Co polecacie,żęby jej "pomóc". Nie mamy czasu na silownie ze wzgledu na prace. Myślałem nad basenem.Bieganie średnio wchodzi grę bo ma strasznie ona obciążane stawy kolanowe i na ten moment nie jest to zbytnio możliwe dla niej. Czy regularny basen 3x-4x w tygodniupomoże jej trochę zrzucić. Wiem, że też by chciała, ale nie umie się jakoś za to zabrać. Może ktoś z #mirkokoksy się wypowie.?
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: kwasnydeszcz
@t3rmi Czasami to mam z tyłu głowy. Ale tak nie można. Chce jej pomóc bo wiem, że jej to potrzebne, ale nie powie bo nie powie ze jest już gruba sama z siebie.
@pogromca jemy strasznie
Komentarz usunięty przez autora
Swoją drogą dziwię się, że ludzie wolą basen zamiast siłowni i myślą, że to lepiej spala tłuszcz. Otóż nie, bo tak może być tylko w przypadku, kiedy rzeczywiście z----------z na tym basenie dzień w dzień, po kilka kilometrów. Poza tym, nawet przy k------o ciężkim treningu na
@AnonimoweMirkoWyznania: a na basen macie?