Aktywne Wpisy

Bunch +41
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
stanley___ +2
#pytanie
Napisała do mnie dziewczyna kolegi (obecnie przechodzą kryzys) z zapytaniem czy bym nie chciał z nią pojechać na kilka dni w góry. Jej wujek ogarnie nam domek.
W sumie to myślałem nad jakimś krótkim wyjazdem regeneracyjnym ale nie miałem z kim. Tylko teraz pojawia się pytanie czy oby na pewno byłoby to w porządku wobec kolegi. Co o tym myślicie?
Nawet jej nie dotknę.
Napisała do mnie dziewczyna kolegi (obecnie przechodzą kryzys) z zapytaniem czy bym nie chciał z nią pojechać na kilka dni w góry. Jej wujek ogarnie nam domek.
W sumie to myślałem nad jakimś krótkim wyjazdem regeneracyjnym ale nie miałem z kim. Tylko teraz pojawia się pytanie czy oby na pewno byłoby to w porządku wobec kolegi. Co o tym myślicie?
Nawet jej nie dotknę.
źródło: temp_file1252786484093219342
Pobierz

Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Takie wpisy sa naprawdę rakowe i mogą trafić do prostych umysłów.
Bo ja nie widze wojsk na ulicach w Polsce. I nie trzeba sciągac uzbrojonych policjantow na wypadek zamachu czy kolejnego oblewania kwasem przechodniow
Jeśli isis uzna że przeprowadzenie ataku w Polsce im się opłaci to to zrobi i nie będzie musiało się specjalnie starać ponieważ wystarczyć im będzie zwykła furgonetka. Barany z marszu niepodległości z tymi swoimi rysunkami ba prześcieradłach prędzej doprowadza do zamachu niż uchodźcy.
I tak, predzej dokona go niesprawdzony uchodzca, ktory dostal sie do Europy na 7 paszportach
źródło: comment_qMumqZIfh0BUr8YADKn0l8qTnXypcgr1.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Jesteś głupiutki i nie ogarniasz wielu rzeczy.
Komentarz usunięty przez moderatora
Isis atakuje uk i francje z powodu działań wojskowych przez które całkiem spora ilość bombek spadła im na turbany a wykopowi debile pieprzą potem o kredkach i tatulowaniu sobie pszczółek xD Przecież od początku nalotów koalicji te dwa państwa posłały do piachu spora liczbę dzihadystów prosto do allaha. No ale wypok swoje wie xD
A co do „ataków na Polske” rozumiem że departament stanu usa tez zapewne czyta wyborcza