Wpis z mikrobloga

@BekaZWykopuZeHoho: co to znaczy specjalnie bezpiecznie? na jakiej plaszczyznie? masz jakies dane, statystyki, cokolwiek?
Bo ja nie widze wojsk na ulicach w Polsce. I nie trzeba sciągac uzbrojonych policjantow na wypadek zamachu czy kolejnego oblewania kwasem przechodniow
  • Odpowiedz
@Lord6Infamous: Bo fapanie jaka to Polska jest bezpieczna bo nie ma uchodźców jest idiotyczne.

Jeśli isis uzna że przeprowadzenie ataku w Polsce im się opłaci to to zrobi i nie będzie musiało się specjalnie starać ponieważ wystarczyć im będzie zwykła furgonetka. Barany z marszu niepodległości z tymi swoimi rysunkami ba prześcieradłach prędzej doprowadza do zamachu niż uchodźcy.
  • Odpowiedz
@BekaZWykopuZeHoho: Wymieniasz jakieś 2 państwa w których nie opłaca się robić zamachu bo nic nie znaczą, nawet gdyby coś jebło w takiej Rumunii to i tak o tym nie usłyszysz. Puls tekst w stylu ty jesteś głupi ja za to jestem mondry i wiem fszystko, pigułki już wzięte?
  • Odpowiedz
@BekaZWykopuZeHoho: No cóż, nie mi zrozumieć wielkość idei unijnych przywódców, ale na szczęście mamy takich ludzi jak ty ludzi, którzy rozumieją tę ideę aż za bardzo i bronią jej swoim własnym ciałem i wielkim umysłem ( ͡° ͜ʖ ͡°) A przede wszystkim rozpoczęli krucjatę z tym polskim motłochem!
  • Odpowiedz
@Zdunn:

Isis atakuje uk i francje z powodu działań wojskowych przez które całkiem spora ilość bombek spadła im na turbany a wykopowi debile pieprzą potem o kredkach i tatulowaniu sobie pszczółek xD Przecież od początku nalotów koalicji te dwa państwa posłały do piachu spora liczbę dzihadystów prosto do allaha. No ale wypok swoje wie xD

A co do „ataków na Polske” rozumiem że departament stanu usa tez zapewne czyta wyborcza
  • Odpowiedz