Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 49
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kotownik: Piklowane hardkor, chociaż na słodko takie miodowo-octowe to by mogły być fajne. Z chilli jeszcze. Jak tak o tym myślę, to zaczynam się przekonywać do pomysłu.

A duszenie też zajebisty pomysł ( ͡° ͜ʖ ͡°) Z cebulką, czosnkiem, tak troszkę pod gulaszyk. Sztos!
  • Odpowiedz
@Dolan: Wiesz co, niby nie super tanio, ale widocznie są bardzo sycące, bo długo się trzymają na stole, więc wychodzi ekonomicznie jednak ( ͡° ͜ʖ ͡°) Poza tym to jest produkt luksusowy, a nie że na co dzień. Chyba, że lubisz, to wtedy łapiesz, albo hodujesz i też jest fajnie.
  • Odpowiedz