Wpis z mikrobloga

https://sprzedajemy.pl/mitsubishi-chariot-japonska-wersja-space-wagon-krakow-6bea9f-nr38632762

Witam! Mam na sprzedaż pogromce szos jakim jest Mitsubishi Chariot.

Auto to stworzyły zwinne japońskie rączki o czym świadczą liczne japońskie znaczki pod maską których nie rozumiem. Auto >przewiezie masę gruzu z budowy, grubą teściową czy też 27 syryjskich uchodźców z bagażami! SIC!. O komfort podróży >zadba klimatyzacja (oczywiście po nabiciu:) i niesamowite radio Dalco z USB i czytnikiem kart SD (można mieć całą >dyskografię Zenona Martyniuka w 1 miejscu). Po złożeniu siedzeń środkowego i tylnego rzędu da się zrobić wygodne łóżko >(lepsze niż z IKEA nie trzeba skręcać!)

Jak każdy człowiek ma wady tak i ten szalony wóz również je posiada.

Na liście Hop Bęc na miejscu 1 - Alternator w utworze "Nie ładuje (szczotki do regeneracji)". Na miejscu 2 uplasowały się >Opony - "Z jednej schodzi powietrze a poza tym każda z innej parafii.mp3". Naszą listę zamyka Akumulator ze swoim >przebojem - Brak mi Prądu (2016 remix)

Brak mu ważnego przeglądu lecz to nie problem gdyż diagności nie rozumieją japońskich szlaczków i raczej podbijają.

Zdjęcie poglądowe

Real foto dodam jutro gdyż mój smutek jest tak ogromny że go sprzedaję że piję od 2 dni i nie mogę utrzymać prosto >aparatu.

#motoryzacja #heheszki #mitsubishi #samochody