Aktywne Wpisy
Pozytywny_gosc +13
Wykopki już wydały wyrok z całej aferze. Ja nie zamierzam się bawić w sędziego, ale zaskoczył mnie jeden fragment.
Jeden z najbardziej popularnych, przystojnych, bogatych youtuberów, robi sobie imprezę, zaprasza nieletnie dziewczyny na chatę i daje im alkohol (tak to jest złe, nie zaprzeczam) ale nagle laska mówi, że była trzeźwa i urywa jej się film i budzi się z youtuberem w jednym łóżka.
Jakie prawdopodobieństwo jest w tym, że bardzo bogaty,
Jeden z najbardziej popularnych, przystojnych, bogatych youtuberów, robi sobie imprezę, zaprasza nieletnie dziewczyny na chatę i daje im alkohol (tak to jest złe, nie zaprzeczam) ale nagle laska mówi, że była trzeźwa i urywa jej się film i budzi się z youtuberem w jednym łóżka.
Jakie prawdopodobieństwo jest w tym, że bardzo bogaty,
whoru +3
Pracuje od ponad 3 lat zdalnie z domu i muszę powiedzieć, że mi psycha siada powoli. Boli szczególnie fakt, że nie mam osobnego pokoju na moje domowe biuro. Jak radzicie sobie z pracą zdalną przez tak długi okres?
#programowanie #programista15k #programista25k #pracazdalna
#programowanie #programista15k #programista25k #pracazdalna
Robiłem badania lekarskie i psychologiczne. I było wszystko ok, orzeczenie dostałem pozytywne. Jednak policja odwołała się od tych badań. Wysłali mnie na ponowne badania do Sosnowca i właśnie dostałem orzeczenie lekarskie negatywne. I w dodatku z podpisem że nie ma możliwości odwołania się do orzeczenia lekarskiego z trybu odwoławczego.
Mam rozumieć że to koniec tej imprezy, że mogę zapomnieć o pozwoleniu na broń?
Dostałem od policji wczoraj list, że decyzję podejmą 26 stycznia. Czy mam już rozumieć, że będzie ona negatywna?
Da się coś jeszcze zrobić?
#bron #strzelnica #strzelanie
Tu lektura: http://trybun.org.pl/2017/07/28/o-tym-jak-zwalczac-negatywne-orzeczenie-lekarskie-i-psychologiczne-w-postepowaniu-o-pozwolenie-na-bron/
@cruc: miał w papierach jazde pod wpływem niezatartą. nie wiem co tu uznaniowego
Komentarz usunięty przez moderatora
Szczerze współczuję zainwestowanego czasu i środków.