Aktywne Wpisy
JackStump +90
Wisimiwur +2
TL;DL - szukam starej gry z pegazusa. Za pomoc w ustaleniu jej tytułu robię #rozdajo klucz na steam za 70,00 zł.
Co jakiś czas, od ponad dwudziestu lat wraca do mnie wspomnienie starej gry z pegazusa. Byłem za mało kumaty żeby w nią grać ale próbowałem.
Latało się tam na deskorolce czy czymś podobnym. Miała otwarty świat i prostą grafikę. Można było wchodzić do jakichś jaskiń albo piwnic. Sterowało się jakby „zwykłym” człowiekiem. Była dziwaczna i nieco surrealistyczna. Straszna (wtedy).
No
Co jakiś czas, od ponad dwudziestu lat wraca do mnie wspomnienie starej gry z pegazusa. Byłem za mało kumaty żeby w nią grać ale próbowałem.
Latało się tam na deskorolce czy czymś podobnym. Miała otwarty świat i prostą grafikę. Można było wchodzić do jakichś jaskiń albo piwnic. Sterowało się jakby „zwykłym” człowiekiem. Była dziwaczna i nieco surrealistyczna. Straszna (wtedy).
No
Robiłem badania lekarskie i psychologiczne. I było wszystko ok, orzeczenie dostałem pozytywne. Jednak policja odwołała się od tych badań. Wysłali mnie na ponowne badania do Sosnowca i właśnie dostałem orzeczenie lekarskie negatywne. I w dodatku z podpisem że nie ma możliwości odwołania się do orzeczenia lekarskiego z trybu odwoławczego.
Mam rozumieć że to koniec tej imprezy, że mogę zapomnieć o pozwoleniu na broń?
Dostałem od policji wczoraj list, że decyzję podejmą 26 stycznia. Czy mam już rozumieć, że będzie ona negatywna?
Da się coś jeszcze zrobić?
#bron #strzelnica #strzelanie
@ppqa
@Barteks135
Po nowym roku idę do prawnika i będę z nimi walczył. Bo na jakiej podstawie to zdiagnozował?
@avltree
@cruc
@martwy_kotek
Żeby nie było..
A czy my nie odbije, gdy "poczuje moc" to nie wiem i w zasadzie nie chcę sprawdzać
@gaz24wolga: cię, nie ciebie
@gaz24wolga: w dokumentacji nie ma ani słowa o uzależnieniu...
Jak tego słuchałem, to myślałem że to jakiś żart..