Aktywne Wpisy

Habebok +26
Hejka Mircy i Mirabelcy!
Przygarnęliśmy z dziewczyną takiego małego kotka i zastanawialiśmy się nad imieniem dla tego stwora, wiec chętnie wysłuchamy waszych propozycji!
Wybierzemy prawdopodobnie imię, które zdobędzie najwięcej plusów i nie będzie zbyt wulgarne! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niestety nie mam 10 czekolad do przecięcia dla zwycięzcy... (
Przygarnęliśmy z dziewczyną takiego małego kotka i zastanawialiśmy się nad imieniem dla tego stwora, wiec chętnie wysłuchamy waszych propozycji!
Wybierzemy prawdopodobnie imię, które zdobędzie najwięcej plusów i nie będzie zbyt wulgarne! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niestety nie mam 10 czekolad do przecięcia dla zwycięzcy... (
źródło: IMG_20241106_094120
Pobierz
mickpl +303
Przejżałem tik-toki, płacze, twittera i chciałbym zapytać o której dokładnie wjeżdżają do nas ci Rosjanie, bo chciałbym się jeszcze spakować.
#usa
#usa

źródło: comment_UHYbtdj0GkMghEjAYlCujg0c9Vf9z579.jpg
Pobierz@dktr: a to akurat właściciele mają w dupie, że ich k---a kundel albo drze mordę cały dzień, albo skacze/warczy na obcych ludzi.
Moja Suka jak była młoda to latała za petardami
Prawie do pyska brała.
Teraz trochę mniej szaleje lvl. 6 lat.
Ale i tak wariat.
źródło: comment_ndmHmikUaRJ5rmHSzi7V29SgfZZErD2w.jpg
Pobierzźródło: comment_wvds4utiQCIjSMwB7CepWjSjZAIbMKlw.jpg
Pobierz@dktr: Polska na jednym obrazku
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
A jeszcze gdyby ludzie zaczęli o północy, pohałasowali parę minut i nara to ok, ale przecież trzeba hałasować i smrodzić najlepiej przez kilka dni.
Poza tym domowe jakoś się uspokoi(w środku ciszej, człowiek jest blisko, mozna i awaryjnie coś dać na uspokojenie), a pomyślcie o wszystkich bezpańskich zwierzętach, bo mnie właśnie tych
@wysuszony: A w jakich warunkach trzeba wychowywać psa żeby nie bał się wybuchów? XDDDDD