Wpis z mikrobloga

@Feuforce: czyli zamienili bezużyteczne lury na raid passy? to ma sens i plus, wcześniej paczki nie miały sensu.

Ja widzę listę co podałeś kiedy otwarłem grę, ale nie znam na pamięć jak wyglądały paczki wcześniej i jakie jest ich porównanie, ale już Cię nie meczę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Armand0: Ja tam nie wydaję coinsów z gymów między boxami. Kupuję w zasadzie tylko boxy i od czasu do czasu jakiś upgrade plecaka albo miejsca. Tym razem nie wiem, czy cokolwiek wezmę. Mam jakoś 1100 uzbierane, ostatnio brałem boxa z raid passami.
@wpoz: Poprzednie:

Winter Box: x2 Incense, x2 Incubator, x5 Star Piece

Great Box: x4 Super Incubator, x10 Razz Berry, x10 Star Piece

Ultra Box: x8 Super Incubator, x10 Pinap Berry, x25 Star Piece, x10 Lure Module

A i ceny. Winter - 480

Great - 780

Ultra - 1480
@Feuforce czyli mniej star piece i inkubatorów. Trochę słabo, liczyłem że po prostu zamienią lury na passy. Ale i tak chyba jeden z lepszych boxów jaki był.
@wednes: ¯\_(ツ)_/¯
Dużo osób myślało, że jak wejdzie gen3 ale póki co nie było promo, może jak wszystkie poki z gen3 trafią do gry to wtedy zrobią promo
@Feuforce: wkurzyli mnie że w najdroższym boxie są 2 super incubatory mniej niż w tym wcześniejszym. Lucky eggi jak dla mnie zawsze przydatne. Raid passów tyle że i tak ich nie wykorzystam (jeszcze mam 2 z 6, które były w listopadowych boxach). Ale kupię ten najdroższy zestaw bo mam 5 dyszek, które zaraz się wyklują więc trzeba odpalić star piece :).
@Dryblas: Mnie kusi ultra mimo faktu, że raid passów może nawet nie wykorzystam w ogóle. Dla odmiany ultra jest najlepszą ofertą. Poprzednie boxy (w sensie z poprzednich "promocji") bardziej zachęcały do kupowania kilku najtańszych.