Wpis z mikrobloga

@Pethaf w którym miejscu się uzalalem??? Skomentowałem tylko twoje namawianie kogoś do samobójstwa, co po pierwsze jest karalne, a po drugie to musisz sam mieć Zajebiste kompleksy i potrzebujesz pomocy.
  • Odpowiedz
życzę Ci byś wpadł kiedyś pod pociąg jakim jestem. Obudź się, użalanie się nad sobą i sobie podobnymi to dopiero okrutna praktyka.

@Pethaf: Z twoich wpisów kompleksy wylewają się litrami, założę się że żaden z ciebie pociąg a co najwyżej hulajnoga ;] uważaj na słówka szczylu i nie fikaj sebixowy chłopaczku ;]
  • Odpowiedz
Sam miałem wilele razy takie myśli bo mając 29 lat tylko raz prawie mi się udało a próbowałem.

@TomgTp: A w jaki sposób próbowałeś?
Nie jest przypadkiem tak, że nieudane proby samobojcze zaliczają osoby, ktore wcale nie chcą się zabić? nie jest to rozpaczliwa proba zwrocenia uwagi na siebie i wolanie o pomoc?
Nigdy nie próbowałem się zabić, ale wydaje mi się, że jezeli osoba NAPRAWDĘ chce się zabic to wymyśli taki sposób,
  • Odpowiedz
  • 0
@stefan_banach chodziło mi o dziewczyny. Źle sformułowałem zdanie. :/ Dzisiaj znowu zostałem olany i przekonałem się o tym po tym moim poprzednim komentarzu. Tak jest jak piszę że mają już te baby sieczkę w głowie.
  • Odpowiedz