@Yinxol: to nie jest tak że jak ktoś przestaje pić po długim czasie to czuję radość pierwszy rok to szukanie pracy płacenie zaległych mandatów które dostałem za kradzieże alkoholu. Ale mam śliczną dziewczyne, dobra robotę ludzie we mnie wierzą więc WARTO
@alphabeta: poznałem ją jak zaczynalem picie po 8 miesiącach abstynencji, nie byłem opuchnięty ani sie nie zataczalem pracowałem jeszcze więc na pierwszy rzut oka normalny chlopAk . Ona mieszkała samą miałem idealne warunki do picia Dalego od domu bo drugi koniec miasta mogłem bez obaw iść do sklepu po piwo bez obawy że ktoś bliski mnie pozna. Ale już 30 grudnia byłem w opłakanym stanie i powiędziLem jej że jestem alkoholikiem
Dzisiaj mija 20 rocznica przystąpienia Polski do UE. Unia realnie zmieniła moje życie. Nie wyobrażam sobie Polski poza UE. Zaplusuj, jesli się za mną zgadzasz.
#choroba #alkoholizm #terapia #tworki #
szpital
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
T-trening
A+asertywnych
Z-zachowań
A-abstynecyjnych
Ona mieszkała samą miałem idealne warunki do picia Dalego od domu bo drugi koniec miasta mogłem bez obaw iść do sklepu po piwo bez obawy że ktoś bliski mnie pozna. Ale już 30 grudnia byłem w opłakanym stanie i powiędziLem jej że jestem alkoholikiem