Aktywne Wpisy
KsiezniczkaDunia +78
Jestem bardzo podekscytowana by poinformować, że już jutro po raz pierwszy w Polsce będziemy głosić antynatalizm na ulicach Wrocławia! Wzorujemy się na aktywizmie międzynarodowej grupy Stop having kids.
#antynatalizm
#antynatalizm
Mieszkam z tatą w domu jednorodzinnym. Niebieski chciałby się do nas wprowadzić. Tata się zgadza. Pozostaje kwestia finansowa. Czy jeśli niebieski z tatą będą płacić rachunki pół na pół to będzie uczciwy deal czy niebieski powinien płacić więcej? Ja dotychczas nie płaciłam nic, więc tu się nic nie zmieni na pewno.
#zwiazki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
#zwiazki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
jak powinny wyglądać opłaty?
- niebieski i tata rachunki pół na pół 32.2% (163)
- niebieski więcej niż tata 5.5% (28)
- niebieski wszystkie rachunki niech płaci 12.6% (64)
- ojciec niech na was tyra, nieroby 49.6% (251)
Można za to zrobić małe #rozdajo. ( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■
Na święta to to nie dojdzie ale na pewno będzie w Polsce jeszcze zimno i świątecznie gdy szczęśliwiec odbierze tę oto świąteczną Ramunę. (。◕‿‿◕。).
Jako, że autorski tag #bambusowylas opiera się również na #ciekawostki - Ramuna pochodzi z Tajwanu i została wynaleziona podczas gdy wyspa należała do Cesarstwa Wielkiej Japonii.
Tradycyjnie zapraszam do plusowania a zielonki
Dla zainteresowanych informacjami z serca Dalekiego Wschodu - Tajwanu polecam nasz autorski tag #bambusowylas! Dziękuję całej setce za śledzenie tagu! Moderacji za odbananowanie ( ͡° ͜ʖ ͡°) #moderacja #ban
Z okazji setki śledzących tag również dorobił się tła.
Zwycięzca wyłoniony przez #mirkorandom
A teraz, do dzieła (╯°□°)╯︵ ┻━┻
#rozdajo #ciekawostki #bambusowylas #cebuladeals #swiat #dalekiwschod #japonia #cebula #azja #tajwan
Wszystko tutaj robię - studiuję, pracuję, żyję ( ͡° ͜ʖ ͡°)