Aktywne Wpisy

Gran +341
Mircy pijcie ze mno kompot
Jadę na wakacje, pierwszy raz od dwóch lat i pierwszy raz w życiu na all inclusive, do tychczas jedyne wakacje na jakie mnie było stać to Gizycko bo z tamtąd pochodzę i mogłem kimać u mamy albo jakiś pokój/domek po taniości :)
od roku zarabiam trochę lepiej i w końcu udało się coś wyłuskać hajsu żeby wypocząć. #bulgaria
Jadę na wakacje, pierwszy raz od dwóch lat i pierwszy raz w życiu na all inclusive, do tychczas jedyne wakacje na jakie mnie było stać to Gizycko bo z tamtąd pochodzę i mogłem kimać u mamy albo jakiś pokój/domek po taniości :)
od roku zarabiam trochę lepiej i w końcu udało się coś wyłuskać hajsu żeby wypocząć. #bulgaria

Salido +257
Minął 33. (z 66) dzień wakacji.
Połowa wakacji
W ciągu ostatniej doby miały miejsce 4 wypadki śmiertelne w których zginęły 4 osoby.
142
Połowa wakacji
W ciągu ostatniej doby miały miejsce 4 wypadki śmiertelne w których zginęły 4 osoby.
142
źródło: 1-453841-18
Pobierz

Przerobiłem temat ultrabooków i nie zdały egzaminu (za ciężkie).
Czy jest ktoś na sali, kto umie w tablety z Windows? Widziałem, że można zainstalować 8.1/10 (który lepiej?).
Potrzebuję do Office 365 i synchronizacji dokumentów na onedrive. Mają one po 2-3 strony, czasem trzeba coś w nich poprawić /zmienić.
Czy do tego zadania poradzi sobie tablet z 1gb ram i atom?
Domyślnie planuję podłączać do niego monitory po hdmi z rozdzielczością 1600x900/1680x1050/1920x1080 oraz klawiaturę i mysz.
Dopuszczam kupno egzemplarza bez ekranu i baterii lub z uszkodzonymi tymi komponentami bo cebula mocna a i tak mi na tym nie zależy.
Widzę takie tablety z 1gb ramu za ~100zł i stąd pytanie, czy sprzęt sobie poradzi, bo 200zł doplacać do giga ramu to średni pomysł
Poszukam jakichś testów win 10 na rpi
Co do win10 na rpi to nie ma czegoś takiego, ta wersja 10 na rpi to jest bez interfejsu.