Aktywne Wpisy
BobekRobek +71
Moja 26letnia eks na rozstanie powiedziała mi że nie pasujemy do siebie bo:
-mam mental starego człowieka, nie jestem rozrywkowy, nie może ze mną spędzać czasu i zabierać do znajomych na imprezy, że zbyt mało sie widujemy i ona czuje się samotna. Tymczasem mieszkaliśmy razem i mówiła że czuję się mną przytłoczona.
Związała się z 40 letnim facetem mieszkającym od niej 350km którego widzi raz na dwa tygodnie i tylko na weekendy..
Wtf?!
-mam mental starego człowieka, nie jestem rozrywkowy, nie może ze mną spędzać czasu i zabierać do znajomych na imprezy, że zbyt mało sie widujemy i ona czuje się samotna. Tymczasem mieszkaliśmy razem i mówiła że czuję się mną przytłoczona.
Związała się z 40 letnim facetem mieszkającym od niej 350km którego widzi raz na dwa tygodnie i tylko na weekendy..
Wtf?!
Oldjero +20

Nie każdy ma predyspozycje i odpowiednie cechy charakteru, żeby być przedsiębiorcą.
@Daleki_Jones: ej to nie do mnie ;)
Komentarz usunięty przez autora
@Stonis: czyli miesięcznie ile pracujesz godzin i w jakich porach? Bo z tego wynika, że też jest problem z dostaniem normalnej pracy, gdzie zarobisz normalnie skoro musisz pracować w dwóch miejscach.
Pracuje tam po 4 godziny, 2-3 wieczory w tygodniu.
Placa mi minimalna £7.50.
Oraz na pol etatu pracuje jakk barman 3 zmiany w tygodniu, okolo 8 godzin zmiany, razem bedzie 26.
Placa £8.50 plus £200-300 dochodzi