Wpis z mikrobloga

Moja 26letnia eks na rozstanie powiedziała mi że nie pasujemy do siebie bo:
-mam mental starego człowieka, nie jestem rozrywkowy, nie może ze mną spędzać czasu i zabierać do znajomych na imprezy, że zbyt mało sie widujemy i ona czuje się samotna. Tymczasem mieszkaliśmy razem i mówiła że czuję się mną przytłoczona.

Związała się z 40 letnim facetem mieszkającym od niej 350km którego widzi raz na dwa tygodnie i tylko na weekendy..

Wtf?!

#zwiazki #s--s #milosc
  • 70
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 2
@Kitku_Karola: mieszkała ze mną I mnóstwo razy mówiła że chciałby żebym wyjechał gdzieś z kolegami na tydzień i że kręcą ją faceci którzy " mają ją w dupie". Po czym poznała innego typa i mówiła że on nwst super bo wozi ją autem,specjalnie przyjechal żeby ją gdzieś zabrać itd.
Natomiast ten to jest ktoś zupełnie inny ale wiem że mieszka daleko.
Nie wiedziałem że kim mam do czynienia. Bardzo się
  • Odpowiedz
@BobekRobek: zgadza się, ćma barowa aka lambadziara, znałem takie. Jedna mi raz powiedziała, że ona to by chciała męża pilota albo tirowca, takiego co to jest przez tydzień a potem go nie ma przez dwa. Baby potrafią mieć nieźle nasrane jeśli chodzi o związki.
  • Odpowiedz
Po czym poznała innego typa i mówiła że on nwst super bo wozi ją autem,specjalnie przyjechal żeby ją gdzieś zabrać itd.

Natomiast ten to jest ktoś zupełnie inny ale wiem że mieszka daleko.

@BobekRobek: Ale po co Ty z nią w ogóle rozmawiasz? xD Zachowujesz się jak beciak laska ma Cię w dupie, a Ty jeszcze słuchasz jej p---------a
  • Odpowiedz
@BobekRobek teraz jej może imponować że ją wozi ale jak przyjdzie proza życia to nagle ta odległość i mniejsza częstotliwość spotkań jej zacznie przeszkadzać. Są takie zaburzenia że ludzie wybierają kogoś totalnie nieodpowiedniego z kim ciężko budować przyszłość i początkowo są oczarowani ale po czasie wszystko im nie pasuje. Są ludzie co np. biorą osobę co nie może lub nie chce dzieci i narzekają że w tym związku nie mają dzieci
  • Odpowiedz
@BobekRobek: tłumaczę: Ona chciałaby się widywać, ale tylko w takich aktywnościach, jakie będą jej sprawiały przyjemność, a przez resztę czasu cię nie widzieć i byś d--y nie zawracał.

Ale tak naprawdę, to nie bierz na poważnie tłumaczeń przy zerwaniu. Każdy stara się tworzyć jakieś historie, aby nie czuć się winnym, że się po prostu znudziło, albo ktoś inny się spodobał bardziej.
  • Odpowiedz
@BobekRobek: uwiódł ją wysokim statutem materialnym, pięknymi obietnicami, poza tym efekt "świeżej krwi" zawsze odejmuje babom (i w sumie nie tylko) zdolność myślenia. Za pół roku zostanie sama
  • Odpowiedz