Aktywne Wpisy

Voltee +537
Allegro kryje oszustów?
Czołem, Mireczki i Mirabelki! Zaszła taka sytuacja, że kupując dyski na #allegro trafiłem na sprzedającego, który, mówiąc wprost, sprzedaje STARE dyski twarde jako NOWE.
Z opinii, które udało mi się znaleźć wychodzi na to, że ten proceder trwa już od dłuższego czasu!
Ponieważ typ czuje się nietykalny, a Allegro mało się tym przejmuje, to stwierdziłem, że może #wykopefekt zrobi swoje.
Czołem, Mireczki i Mirabelki! Zaszła taka sytuacja, że kupując dyski na #allegro trafiłem na sprzedającego, który, mówiąc wprost, sprzedaje STARE dyski twarde jako NOWE.
Z opinii, które udało mi się znaleźć wychodzi na to, że ten proceder trwa już od dłuższego czasu!
Ponieważ typ czuje się nietykalny, a Allegro mało się tym przejmuje, to stwierdziłem, że może #wykopefekt zrobi swoje.

źródło: 10-hgst-slady-po-srubach-joined
Pobierz
Chicane 0
-mam mental starego człowieka, nie jestem rozrywkowy, nie może ze mną spędzać czasu i zabierać do znajomych na imprezy, że zbyt mało sie widujemy i ona czuje się samotna. Tymczasem mieszkaliśmy razem i mówiła że czuję się mną przytłoczona.
Związała się z 40 letnim facetem mieszkającym od niej 350km którego widzi raz na dwa tygodnie i tylko na weekendy..
Wtf?!
#zwiazki #s--s #milosc
Trzymaj się chłopie
Natomiast ten to jest ktoś zupełnie inny ale wiem że mieszka daleko.
Nie wiedziałem że kim mam do czynienia. Bardzo się
@BobekRobek: Ale po co Ty z nią w ogóle rozmawiasz? xD Zachowujesz się jak beciak laska ma Cię w dupie, a Ty jeszcze słuchasz jej p---------a
Ale tak naprawdę, to nie bierz na poważnie tłumaczeń przy zerwaniu. Każdy stara się tworzyć jakieś historie, aby nie czuć się winnym, że się po prostu znudziło, albo ktoś inny się spodobał bardziej.