Aktywne Wpisy
MurLand +158
Jak sobie przypomnę, umowy śmieciowe za czasów PO za 1200zl przy 14% bezrobociu to mnie skręca.
Teraz ludzie nie pamiętają tych pięknych czasów i będą głosować na nową odsłonę czyli KO.
#bekazlewactwa #konfederacja #pis #wybory #neuropa
Teraz ludzie nie pamiętają tych pięknych czasów i będą głosować na nową odsłonę czyli KO.
#bekazlewactwa #konfederacja #pis #wybory #neuropa
urzedniczatv +75
#famemma LINK PV CI KTÓRZY DOSTALI NIECH ZROBIA MI TU RENOMĘ DAJĄC PLUSA I KOM.
Piszę pracę jeszcze z dwoma laskami. Wszystkie się zgodziłyśmy na początku, że obrona jak najszybciej, żeby zacząć kolejne studia od lutego, blebleble.
No to co, ułożyłam spis treści, lecimy do promotora, "do 1 listopada niech panie napiszą część teoretyczną a do 15 grudnia część praktyczną, ja cały styczeń i luty jestem na urlopie zdrowotnym ale postaram się jakoś zorganizować obronę w styczniu".
Skończyłam całą swoją część jakoś w Mikołajki, promotor przeczytał i powiedział, że okej, ale ma tyle prac do sprawdzania, że nie mamy mu wysyłać kawałków, tylko całą pracę. I najlepiej, żebym sprawdziła stylistykę koleżankom, bo dość dobrze mi idzie.
Jest #!$%@? 19 grudnia a żadna z nich jeszcze nic nie ma skończone. Jak tydzień temu dostałam od jednej pół rozdziału do przeczytania, to myślałam, że padnę.
I weź potem tłumacz co to forma bezosobowa, bo to też nie dotarło.
I dzisiaj się wkurzyłam i im napisałam (oczywiście bardzo miło), żeby się spięły i ogarnęły co trzeba, bo z takim tempem będziemy się bronić w styczniu ale przyszłego roku. I co dostaję w odpowiedzi?
Trzymajcie mnie ludzie ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
Na zmianę grupy już za późno, chociaż im pewnie nie zrobiłoby to różnicy bo i tak piszą od zera. Nawet przyszło mi do głowy, żeby wziąć od nich hajs i napisać resztę, byle tylko się nie musieć użerać (╥﹏╥)
#studbaza #firstwoldproblems #gorzkiezale #zalesie
@Karbon315: Wiem. Ale akurat była taka sytuacja, że przeszłam na studia zaoczne na III roku i to był czas kiedy trzeba było wybierać sobie grupy. Wszyscy już dawno byli poumawiani kto z kim, a ja zostałam z dziewczyną, która też się przeniosła i podpięłyśmy się do innej grupy.
Teraz mam jedną kumpelę z którą się super pisze projekty ale pracy już
@kptant: Wyżej wyjaśniałam.
@99881122:Dokładnie o to chodzi, oni tłumaczą, że to ma zmniejszyć ilość pracy dla studentów bo prace są obszerne. Ale tak serio to chodzi o mniejszą ilość obron :/
Trzymam kciuki!
@GRBAS: a ciebie nikt nie nauczył czytania? ( ͡º ͜ʖ͡º)