Wpis z mikrobloga

@interface ja tego nie akceptuje, dzisiaj mam kamerke wlaczajaca sie od wstrzasow wiec pewnie bys mi fundowal malowanie calego auta w aso bo srebrnego metaliku nie dopasujesz ( ͡ ͜ʖ ͡)
To ze w anglii sobie chlew robia to ich problem.
  • Odpowiedz
@adibor: Nie nie, nic takiego nie mówiłem i sam się w------m jak ktoś zastawi przejście. Mówię tylko ze kij ma dwa końce. W tym wypadku jest jeszcze na chodniku miejsce. Wiec nie jest tak źle.
  • Odpowiedz
@interface tak dziala zycie, mi zbiorkom blokuje pas ruchu i jest to powszechnie akceptowane

wiec jak kobieta z dziecmi czy inwalida nadlozy te 20m nic sie nie stanie

@Bajo-Jajo: boże jaki k---a debil z ciebie, życzę ci jak najwięcej lawet za blokowanie chodników
  • Odpowiedz
druga sprawa taka ze jakby zaparkował n normalnie to pewnie wystawał by na pół drogi

@w3n5zu:

czasem lepiej zmusic pieszego zeby sunal dupe te 50 cm niz zablokowac droge
  • Odpowiedz
@MagnaPomerania przesyłanie zgłoszeń nic nie daje. Lepiej przerysować przypadkowo się otrzec o auto czymś ostrym bo wiesz tak mało miejsca to trzeba się przecisnac.

Ja po kilku latach stwierdziłem że policja nie ma sensu.
  • Odpowiedz
  • 0
@Jaracz_Joint Aż trafisz na jakiegoś karka i on ci ten głupi ryj przerysuje. Wandalizm sposobem na najechanie kołem na chodnik- może jeszcze powiesz że skłot sposobem na złego właściciela budynku? XD
  • Odpowiedz