Mireczki, stało się, w sobotę powiedzieliśmy Sobie Tak, może nie sakramentalne, ale pełnoprawne ( ͡°͜ʖ͡°). Dzięki wszystkim, którzy wspierali mnie we wpisach: Jeden i Dwa. "Imprezka" o ile 11 osób można tak nazwać była udana, wszyscy jesteśmy zadowoleni a My jeszcze nie skończyliśmy sprzątać.
Jeszcze raz dziękuję wam za słowa wsparcia, nie spodziewałem się, że mimo że żadnego z was nigdy nie widziałem to dostałem od was tyle ciepłych życzeń.
@Myszoskocznia: @niggerinthebox: Super odpowiedzi. Rozumiem kto takimi rzeczami się interesuje. Czysta patologia. I by się zgadzało z tym co podejrzewałem. Jeszcze opowiedzcie jak się ruchaliście (bo aktualny opis jest niewystarczający) żeby przegrywy z mirko mogły się podniecać. :/ #usunkonto
@catch: a pomyślałaś o tym, że to z tobą jest problem a nie z ludźmi na weselu? Może normalne zachowania odbierasz jako coś dziwnego. Wychodź częściej do ludzi, obserwuj zachowania na co dzień a zobaczysz, że s----------e samo przejdzie ( ͡°͜ʖ͡°)
Dzięki wszystkim, którzy wspierali mnie we wpisach: Jeden i Dwa. "Imprezka" o ile 11 osób można tak nazwać była udana, wszyscy jesteśmy zadowoleni a My jeszcze nie skończyliśmy sprzątać.
Jeszcze raz dziękuję wam za słowa wsparcia, nie spodziewałem się, że mimo że żadnego z was nigdy nie widziałem to dostałem od was tyle ciepłych życzeń.
#slub #chwalesie #truestory
PS
#usunkonto
@ZAKAZ_PAULIEGO: Boś mośku zaplusował któryś z jego wpisów i tym samym wyraziłeś, że:
Komentarz usunięty przez autora
Szczęścia!
Powodzenia!
Komentarz usunięty przez autora
@haker_proker: Czekaj, co? xD