Wpis z mikrobloga

Jestem zdruzgotany... Nie wiem co robić. Moja dziewczyna poprosiła mnie, żebym zrobił coś z jej laptopem, bo wolno pracuje, zawiesza się itd. Wszedłem w przeglądarkę i kliknąłem najczęściej pierwszą stronę z polecanych, żeby zobaczyć jak się ładuje - wizaz.pl. Zauważyłem, że jest tam zalogowana, wszedłem na jej profil i w ostatnich tematach zobaczyłem to:

http://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=553184

Spojrzałem na jej odpowiedź:

1. ...całowałaś się? ok. 15
2. ...odważniej dotykałaś? 7
3. ...uprawiałaś petting?6
4. ...uprawiałaś seks oralny?4
5. ...uprawiałaś normalny seks?5

Jak się jej o to zapytałem na początku naszej znajomości to odpowiedziała mi, że w młodości miała jednego i tego żałuje. Nie wiem co robić... Te liczby wciskają mi się do mózgu. Nie chodzi mi o samo kłamstwo, ale o to, że gdyby od razu powiedziała mi prawdę to znalazłbym sobie kogoś innego... 6 lat, 6 #!$%@? lat życia w kłamstwie, 6 lat w ciągu, których mogłem znaleźć kogoś kto do mnie pasuje. Wszystko jak psu w dupę.... 27 lat na karku, myślałem, że wiem co to jest dorosłość, a teraz czuję się jakbym dostał obuchem w głowę. #!$%@? was #!$%@?, nie za puszczanie się tylko za to #!$%@? kłamstwa. Chcecie się #!$%@?ć - proszę bardzo, ale jak ktoś kto ma wobec was poważne plany i się o to pyta to chociaż powiedzcie prawdę.

#zwiazki #seks #przegryw #gorzkiezale #feels #logikarozowychpaskow
  • 63
  • Odpowiedz
@atestowanie2: tak szczerze to czemu koles nie ma prawa do uczciwej relacji wg Ciebie? byl wobec niej szczrey i najpewniej zaznaczyl, ze zalezy mu na tym, zeby laska nie spala z wieloma, a ta go oklamala w sprawie waznej dla niego (nasza ocena tego czy jego powody sa sluszne czy nie jest bez znaczenia)
@wysprzeglik: mam honor i jestem uczciwy, chrzanic relatywistow
  • Odpowiedz
@mamenttt: Znalazłem ją po liczbach - była tylko jedna taka osoba - i napisałem że ma chłopaka #!$%@? stalkera. Lepiej z nią pogadaj zanim to przeczyta.
Poza tym jesteś idiotą -nie powiedziała ci bo wyczuła, że to dla ciebie byłby problem. Czyli zależało jej na tobie - jakby miała cię gdzieś to by nie kłamała. A ty przykładasz do tego za dużą wagę.
  • Odpowiedz
@mamenttt: Już #!$%@?ąc od tego, że to zarzutka (nie pierwsza taka i zapewne nie ostatnia), to wcale nie musiała wtedy kłamać - możliwe, że przed wejściem z tobą w związek miała tylko jednego partnera ( ͡° ͜ʖ ͡°)-
  • Odpowiedz
@mamenttt: Nie rozumiem w ogóle w czym jest problem? Poza tym po 6latach związku takie dylematy na poziomie szkoły podstawowej?
Na przykład, ze swoją obecną żona poznaliśmy się już jako dość dojrzali ludzie:) I dla mnie to było oczywiste że jeśli jest normalna kobieta i miała różnych partnerow to uprawiali seks.
  • Odpowiedz
@mamenttt: zostaw szmatę i znajdź sobie porządną dziewczynę. Chyba że chcesz jej tylko powiększyć jeden z tych liczników, a potem zostawić. Przecież nie ożenisz się z taką używaną
  • Odpowiedz
Biedny człowieku... ten szok po przypadkowym przeczytaniu tego posta musiał trwać prawie dwa lata - bo tyle minęło odkąd autorka tego posta ostatnio była zalogowana.
35-letnia, mężata, dzieciata, była moderatorka jest twoją dziewczyną? #!$%@?ć takiego #!$%@?, co to instytucji małżeństwa nie szanuje i biedną kobietę na manowce sprowadza. Do jej męża by napisać, niech ci mordę obije to to może trochę rozumu nabierzesz.
  • Odpowiedz
@mamenttt: smieszne jak ludzie pisza ze jak ci bylo dobrze te 6 lat to oco chodzi?
moze chodzi o to ze klamala
jakby to nie bylo nic to by nie klamala

moze traktowal ja jak ksiezniczke a ona wietrzyla dupe
najpierw biora bile w 3 dziury a pozniej placza ze traktujesz je jak #!$%@? albo musza klamac

do Op : nie traktuj jej powaznie
nie plac za nic
nie zobowiazuj sie
  • Odpowiedz
@atestowanie2: Wiesz co, powiem Ci, że kiedyś mój kumpel dowiedział się, że jego dziewczyna w trakcie studiów miała bardzo dziwne preferencje. Ulubowała sobie bowiem robienie loda kolegom i gdzieś po starych znajomych jej "koleżanka" od tak sprzedała mu ciekawostkę, że dziewczyna lekko obsłużyła 50 chłopa w czasie studiów. Z niektórymi wielokrotnie z innymi jednorazowo. Wtedy zrobił sobie kalkulację. Przeciętny męski członek ma 18 cm. Średnio zakładając, że trzeba włożyć przynajmniej 100
  • Odpowiedz
@Grzabek: >przeciętny męski członek ma 18 cm.

XDDDDD
Od kiedy i gdzie? Średnia europejska i światowa oscyluje w okolicach 14 - 15cm. Żeby było tak, jak mówisz, to tutejsi stulejarze mieliby choć jedno zmartwienie mniej.
  • Odpowiedz