Aktywne Wpisy
salanderek +461
Czy i co ile pierzecie szczotkę do kibla? Zamieszkałem jakiś czas temu z dziewczyną i była zdziwiona, jak do białych ubrań w pralce dorzuciłem szczotkę do kibla, bo u niej się nie prało, tylko kupowało nowe, u mnie w domu natomiast tak średnio co 2-3 miesiące - wyrzucanie i kupowanie nowych szczotek to wg mnie marnowanie pieniędzy, także ciekawy jestem jak jest u was
#kiciochpyta #mieszkanie
#kiciochpyta #mieszkanie
WielkiNos +254
Palacze to nie najbardziej uciśniona grupa tylko najbardziej roszczeniowa, która nie dba o nic poza możliwością realizacji swojego uzależnienia.
#palenie #polska #przepisy #bekazpodludzi #palaczetopodludzie
#palenie #polska #przepisy #bekazpodludzi #palaczetopodludzie
http://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=553184
Spojrzałem na jej odpowiedź:
1. ...całowałaś się? ok. 15
2. ...odważniej dotykałaś? 7
3. ...uprawiałaś petting?6
4. ...uprawiałaś seks oralny?4
5. ...uprawiałaś normalny seks?5
Jak się jej o to zapytałem na początku naszej znajomości to odpowiedziała mi, że w młodości miała jednego i tego żałuje. Nie wiem co robić... Te liczby wciskają mi się do mózgu. Nie chodzi mi o samo kłamstwo, ale o to, że gdyby od razu powiedziała mi prawdę to znalazłbym sobie kogoś innego... 6 lat, 6 #!$%@? lat życia w kłamstwie, 6 lat w ciągu, których mogłem znaleźć kogoś kto do mnie pasuje. Wszystko jak psu w dupę.... 27 lat na karku, myślałem, że wiem co to jest dorosłość, a teraz czuję się jakbym dostał obuchem w głowę. #!$%@? was #!$%@?, nie za puszczanie się tylko za to #!$%@? kłamstwa. Chcecie się #!$%@?ć - proszę bardzo, ale jak ktoś kto ma wobec was poważne plany i się o to pyta to chociaż powiedzcie prawdę.
#zwiazki #seks #przegryw #gorzkiezale #feels #logikarozowychpaskow
Gdzie ja żyje (╯︵╰,)
@wysprzeglik: mam honor i jestem uczciwy, chrzanic relatywistow
Poza tym jesteś idiotą -nie powiedziała ci bo wyczuła, że to dla ciebie byłby problem. Czyli zależało jej na tobie - jakby miała cię gdzieś to by nie kłamała. A ty przykładasz do tego za dużą wagę.
Na przykład, ze swoją obecną żona poznaliśmy się już jako dość dojrzali ludzie:) I dla mnie to było oczywiste że jeśli jest normalna kobieta i miała różnych partnerow to uprawiali seks.
A może 6 lat temu mówiła prawdę tylko liczby się zmieniły? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
35-letnia, mężata, dzieciata, była moderatorka jest twoją dziewczyną? #!$%@?ć takiego #!$%@?, co to instytucji małżeństwa nie szanuje i biedną kobietę na manowce sprowadza. Do jej męża by napisać, niech ci mordę obije to to może trochę rozumu nabierzesz.
moze chodzi o to ze klamala
jakby to nie bylo nic to by nie klamala
moze traktowal ja jak ksiezniczke a ona wietrzyla dupe
najpierw biora bile w 3 dziury a pozniej placza ze traktujesz je jak #!$%@? albo musza klamac
do Op : nie traktuj jej powaznie
nie plac za nic
nie zobowiazuj sie
XDDDDD
Od kiedy i gdzie? Średnia europejska i światowa oscyluje w okolicach 14 - 15cm. Żeby było tak, jak mówisz, to tutejsi stulejarze mieliby choć jedno zmartwienie mniej.