Wpis z mikrobloga

Mirki, jakie buty nosi się do luźnego stroju formalnego czyli koszula, dość eleganckie spodnie proste? Potrzebuje kupić coś a jak miałem ubrać się formalnie to zawsze był garnitur. Moglibyście wrzucić mi jakieś przykłady? Serio, nie wiem jakie się nosi buty do takich rzeczy..

#ubierajsiezwykopem #buty
  • 32
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
Sprawdz monki albo sztyblety albo zwykle pantofle sznurowane, ale jakies brazowe np a nie czarne lakierki :d
  • Odpowiedz
@mechaos ja mam brązowe pantofle do niebieskiego garnituru. Będzie zajebiscie nie ma czym się przejmować! Jak kupisz to pic w całym stroju na sylwka ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@chamsky powoli przechodzę właśnie, ile lat można nosić Harringtona i Martensa i siać postrach gdzie jestem milutkim człowiekiem! ( ʖ̯)

@wins no i właśnie tak chcę zrobić :D!
  • Odpowiedz
@mechaos Granat i czarny nie pasują do siebie. To samo czarny i brązowy. Granat komponuje się dobrze z brązowym. Pamiętaj, że pasek powinien być w kolorze butów. Edit: najlepiej załóż białą koszulę - ona zawsze do wszystkiego pasuje.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Xune oooo, wielkie dzięki za odpowiedź! Brogsy i Derby to chyba faworyci od Ciebie :) w domu sprawdzę więcej!

@Catttana ale jak to? :C czarne proste spodnie nie banglaja z paskiem i butami brązowymi?
  • Odpowiedz