Wpis z mikrobloga

@blinxdxb: inżynier? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ciekaw jestem powodu emigracji, a szczególnie branży. Mnie by nic nie przekonało, nawet wielokrotność #15k

Dla mnie kraje arabskie to abstrakcja, dlatego lubię jeździć
  • Odpowiedz
  • 4
@jacekk001 do kupienia czy wynajmu? Kawalerek jest mało, ale zobacz dubizzle.com. Dzielnice które są fajne to marina, jlt, greens, downtown. Po tym możesz szukać. Ceny są londyńskie.
  • Odpowiedz
  • 13
@gumpa_bobi nie wiem, już tu był i nie ma kluczyka. @niezwornowazony nie z zawodu, ale w branży budowlanej. Oczywiście masz prawo mieć swoje zdanie, dla mnie ten kraj jest bardzo dobry, nie tylko jeśli chodzi o kasę, ale o bezpieczeństwo, ludzi, pogodę rzeczy, które można tu robić (patrz zdjęcie, prawie przekoziolkowalem na offroad) . A tak jak pisałem za 15k nie wstał bym z łóżka. Mówimy o dużej wieloktrotnosci 15k.
blinxdxb - @gumpa_bobi nie wiem, już tu był i nie ma kluczyka. @niezwornowazony nie z...

źródło: comment_9sUWrZjyJ06GMdjkXo9bcKSLQBcydlQJ.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 110
@spicy1red nikim w sumie, po pierwszym roku studiów odszedlem, bo pracowałem w IT już od 16 roku życia i umiałem więcej niż profesorowie. Po 10 latach mi się znudziło i szukałem nowych opcji, trafił się Dubaj, gdzie zaczynałem od administracji firma, potem sprzedaż, teraz jestem CEO i dyrektorem dwóch spółek, które działają w ZEA, Iranie, na Filipinach, całej Afryce, Indiach, Malediwach, Sri Lance, wszystkich krajach bliskiego wschodu. Dużo podróżuje! I nawet
  • Odpowiedz