Aktywne Wpisy
kupa1231 +62

MajsterZeStoczni +66
szfagier muwi tam wełne trzeba ja kom wełne jak jest surowiec pod renkom trzeba omptylizować koszty
źródło: 177002698_2241803985949492_7446774756663175209_n
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: 177002698_2241803985949492_7446774756663175209_n
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
@jamtojest: TVN jest czescia amerykanskiej korporacji medialnej. A tam wolnosc dziennikarska to swietosc. Wg mnie PiS nie wie jeszcze co zrobil.
@jamtojest: Wycięcie obrazu z
A z tym kopaniem to juz niezla bzdura.Jakis link, wyrok, pozew, cokolwiek?
@Haqim: Stara sprawa, sprzed kilkunastu lat. Ekipa najemna, pracująca bodaj dla Polsatu. Ale dawno było, więc głową nie ręczę dla kogo.
Świeższe sprawy w dużej ilości były pod krzyżem na Krakowskim i w wykonaniu TVN u.
Jak prawicowe media dostaną po 2mln kary, hmm powód się znajdzie.
Ci co tak się ciszą, czy będą się dalej cieszyć.
@Haqim co mogą zrobić, nic. nic się nie stanie. Nikt nic pisowi nie zrobi.
@krzychol66: No standard, mówiła mi to ciocia która słyszała od dziadka takiego gościa, który zna kogoś kto kiedyś widział się z ojcem gościa, który przy tym był i to potwierdza! Mocny, niepodważalny dowód.
Zerknąłem w Twoje komentarze do tamtego wpisu i cóż, nie dogadamy się. Nikt nie mówi, że TVN jest obiektywny, bo nie jest. Ba, nie musi być. To prywatne medium i mogą sobie agitować za PO, za kosmitami albo za kołem gospodyń wiejskich. Robią
http://www.naszdziennik.pl/polska-kraj/55466,polsat-skarcony.html
Niemniej mi chodziło o jeszcze wcześniejsze incydenty.
@jamtojest: Spróbuj zrozumieć ich mentalność. Wyobraź sobie, ze jest wciąż rok 1943 i Polska zmaga się z dwoma okupantami, którzy chcą nas wszystkich po prostu unicestwić. W tej sytuacji nawet bierność to już zdrada.