Pracuję w salonie z akcesoriami do telefonów. Przychodzi klient z iPhonem X i prosi o dobre, markowe etui. No to proponuje mu Spigena za 100 zł na co on
@laress: przyjezdza facet dobwulkanizatora mercedesem za 100 tysi i mowi ze chce nowe opony zimowe.170 zl za sztuke za drogo a niema pan jakis uzywek do 50 zl
@laress: Wtedy powie, że spoko bo chodzi o telefon, a nie o kawałek silikonu czy innego gówna. Pisze to chociaż sam nie rozumiem wydawania po 4k na telefon :P
@laress: do gejfonów tylko oryginalne apple bo wybuchnie ( ͡°͜ʖ͡°) silicone i leather case są zajebiscie wykonane co jak co... pracuje w telekomunikacji, akcesoria tez sprzedajemy i wiesz ile dzianych klientów przychodzi się kłócić o fakturę większa o 1-5 złotych? :D
@PipBoy13 p-----e może i dostaniesz, ale jakość wykonania w porównaniu do oryginału jest tragiczna
@MZ23 są bardzo dobrze wykonane, ale cena nawet w hurcie to istny absurd. Ogólnie to też zauważyłem, że im człowiek bogatszy tym momentami wieksza cebula. Potrafi się kłócić o dosłowne grosze przy małych zakupach
@laress: to jest racja, co nie zmienia faktu ze wole kupić jedno porządne za 150 niż tak jak mój różowy 10 chińskich po 3 dychy, aż do czasu kiedy kupiłem jej silicone case ( ͡°͜ʖ͡°) . Poza tym moim zdaniem jak masz telefon za 2-3 Tysiące i więcej to normalne wydać 5-10% tej wartości na etui i szkło :). To tak jak z samochodami,
#pracbaza #polakibiedakicebulaki #polak #bekazpodludzi #apple
@zygus2 nie ma. Osobiście mam Spigena Rugged Armor na S7 edge. W tandemie z folią 3mk spisuje się o niebo lepiej niż szkło hartowane plus cienkie etui
Upadek z wysokości pasa na plecki kończy się w iPhone X tak
@4kroki Taa, podobno najbardziej wytrzymałe szkło na świecie, a kruszy się gorzej niż stare smartfony xD
Komentarz usunięty przez autora
@MZ23 są bardzo dobrze wykonane, ale cena nawet w hurcie to istny absurd. Ogólnie to też zauważyłem, że im człowiek bogatszy tym momentami wieksza cebula. Potrafi się kłócić o dosłowne grosze przy małych zakupach