Wpis z mikrobloga

• 4
Ile zajęło wam nauczenie się strzelania na padzie? Od kilku dni próbuje kogoś zabić w BF1. Staty narazie srogo na minusie
#ps4
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Android
  • 0
@SagittariusA na początku miałem jakas niską czułość i było bardzo słabo. Potem zwiększyłem sporo i było dużo lepiej. Pozostaje mi tylko grać i grać
  • Odpowiedz
@Termak Mi zajęło to ponad 1000 godzin. Oczywiście wcześniej po kilkuset hodzinach też myślałem że już ogarniam. Teraz wiem, że tak mi się tylko wydawało ( ͡° ͜ʖ ͡°)
W sumie nawet teraz po ok. 2000 godzin widzę, że nauka dalej przynosi rezultaty. To się chyba nigdy nie skończy.
No ale po ok. 1k godzin wolałem już grać padem niż myszką w "szczelanki".
  • Odpowiedz
@Termak: Pisałem już o tym milion razy, ale nudzi mi się to napisze jeszcze raz. Precyzja celowania ma znaczenie w takich grach jak csgo czy overwatch. W takich grach jak bfy czy cody istotniejsza jest znajomość map i przede wszystkim MYŚLENIE. Jeśli będziesz wybiegał na pałe pod celowniki przeciwników to i aimbot ci nie pomoże a już na pewno nie myszka. To tak odnośnie ludzi z lepszym k/d niż ty
  • Odpowiedz
  • 1
@Termak ja proponuje medyka. Strzelby ala snajperskie ale np. Na szczerbinke jednostrzalowe automaty. Lepiej sie nauczyc strzelac imo. Zaczynalem zwyklym wojakiem szlo kiepsko. Zaczalem snajpere i nawet fajnie szlo ale sie czlowiek w-----a czasen a medykiem leci super koment lapiesz doswiadczenie 5 lvl to chwila gry.
  • Odpowiedz
@Termak: dwa tygodnie zanim mi części z chin przyszły i mogę grać na keypadzie i myszce od razera :P
a tak na serio - ja gram od dziecka na konsolach i jakoś zawsze średnio z celowaniem mi idzie :P
  • Odpowiedz