Wpis z mikrobloga

@pawlo74: @tajny_agent_strazy_pozarnej: @Gh0stt: tylko spokojnie bo oni mają dość małe limity domyślny 60k pln rocznie. Jak chciałem zwiększyć to wymagali sporej historii wpływów na konto i tak zwiększyli mi tylko do 100k za pierwszym razie. No chyba, że doładowania krypto nie będą się liczyły do limitu w co wątpie.
  • Odpowiedz
@pawlo74: ale czekaj, no jak ktoś sobie kupi bita za kredyt czy będzie robił fake konta na tym, kupując krypto a potem porzucając konto to tylko wartość będzie rosła, ale to niebezpieczny wzrost.
  • Odpowiedz
@pawlo74 jak będzie tak samo dobre jak Circle to muszę powiedzieć, że się jaram. Pamiętam jak poleciles mi Circle we wrześniu zeszłego roku. Tam właśnie kupiłem swoje 90% bitka. A potem zrezygnowali z crypto i trzeba się bujac po localbtc. Jak Revolut strzeli to będzie luksus. Ciekawe jakie ceny będą mieli.
  • Odpowiedz
@iAmTS: będzie to m.in. dla kogoś kto chce płacić np. btc w sklepie itp. Plus może chcą być portfelem gdzie ludzie będą trzymać swoją kasę :D
  • Odpowiedz
Najważniejsze, nie będzie można wypłacać krypto z revoluta.

@pitu120: co? To niech sapadają, nie interesuje mnie to w takim razie. Trzeba będzie przelewać na Bitstamp i tam kupować ale przynajmniej mają darmowe i szybkie przelewy fiata.
  • Odpowiedz