Też tak macie, że gdy ktoś wam prawi komplementy, albo mówi że możesz wszystko i jesteś wyjątkowy to aż zbiera was na wymioty? Wydaje mi się to strasznie sztuczne i absolutnie nikogo nie traktuje na poważnie gdy mi mówi na przykład: że jestem zabawny, miły, albo cokolwiek w tym rodzaju. Zawsze uważam takie komplementy po prostu za wymuszone... Ale co innego jeśli chodzi o krytykę: Tutaj wchłaniam wszystko jak gąbkę i zgadzam się nawet z największymi absurdami i biorę je do siebie... #przegryw #stulejaconten #feels #depresja
@turek44: Ja też słabo przyjmuje komplementy ale jeśli chodzi o krytykę to tutaj reaguje agresją. Potrafię powiedzIeć coś tak niemiłego i chamskiego ze mi potem głupio
@Michal25: meh, szkoda że ja tak nie potrafię... Ja przyjmuję to z pokorą, a potem jest mi źle. Może jakbym się wydzierał na tych ludzi to bym miał spokój ( ͡°ʖ̯͡°)
Ale co innego jeśli chodzi o krytykę: Tutaj wchłaniam wszystko jak gąbkę i zgadzam się nawet z największymi absurdami i biorę je do siebie...
#przegryw #stulejaconten #feels #depresja
Może jakbym się wydzierał na tych ludzi to bym miał spokój ( ͡° ʖ̯ ͡°)