Wpis z mikrobloga

Witam wszystkich gojów!

Z racji dobrego humoru oraz ogólnie sprzyjąjącej koniunktury w kręgach żydowskiej finansjery robię dzisiaj małe #rozdajo - trzy sztuki plakatu A2 z reprodukcją łaskami słynącego obrazu "Pomarańczarka" z wizerunkiem wielkiego patrioty, filozofa i filantoropa - Łukasza "Testovirona" Stanisławowskiego. Warunkiem udziału w zabawie jest zaplusowanie tego wpisu oraz dodanie zabawnego komentarza. Starajcie się goje! Trzy osoby przy których komentarzu zarechotam najgłosniej otrzymają upragnioną nagrodę. Aj waj!

#rozdajo, #testoviron, #pomaranczarka, #zydowskiegeshefty
Pobierz z.....j - Witam wszystkich gojów!

Z racji dobrego humoru oraz ogólnie sprzyjąjące...
źródło: comment_uPAB7nFLAoIkxrciPltert1FkgaItGGh.jpg
  • 213
@zly_wuj rechotaj mosze, rechotaj

Przy wspólnym obiedzie rozmawiają katolik, protestant, muzułmanin i żyd.
Katolik:
- Jestem tak bogaty, że zamierzam kupić CitiBank.
Protestant:
- Ja jestem bardzo bogaty i kupię sobie General Motors.
Muzułmanin:
- Ja jestem bajecznie bogatym księciem... Kupię Microsoft
Zapadła cisza, wszyscy czekają co odpowie żyd. Ten spokojnie zamieszał kawę, oblizał łyżeczkę i odłożył ją na spodek. Następnie popatrzył na pozostałych biesiadników i mówi:
- A ja nie sprzedaję.
@zly_wuj:
Pewna firma zatrudniła nowego pracownika. Miał zacząć od poniedziałku, ale rano zadzwonił do swojego szefa:
- Jestem chory - oświadczył. Szef go usprawiedliwia.
Facet pojawia się w pracy we wtorek i pracuje ciężko przez cały tydzień, zadziwiając wszystkich swoją pracowitością i umiejętnościami. W następny poniedziałek znów dzwoni do szefa i oświadcza mu:
- Jestem chory.
Szef niechętnie usprawiedliwia go, zaznaczając jednak, że to już drugi poniedziałek z rzędu. I znów
@zly_wuj: upodlę się ale warto za taki majestat ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Majster na budowie przywołuje jednego z robotników, który od godziny jeździ pustymi taczkami.
- Dlaczego ciągle jeździsz z pustymi taczkami?
- Panie majster, dzisiaj taki #!$%@?, że nawet nie ma kiedy załadować.