Wpis z mikrobloga

Konkurs + Śmieszny tekst, Mirkowanie, Mirko Clicker. Zostaw +.. Każdy kto zostawi plusa bierze udział w losowaniu przez MirkoRandom, jego nick będzie postacią poboczną podczas jednej pracy (jakiej, to się zobaczy), mogę też wylosować parę osób, zależy. Tak więc plusujcie. Jest też drugi konkurs: piszcie w komentarzach miejsce pracy + tekst (jeden), najbardziej plusowane komentarze, mogą znaleźć się w gierce :-} Może być śmiesznie, jak ktoś ma parę pomysłów, to można napisać parę komentarzy. Mogą być dłuższe, krótsze komentarze.

W grze będzie możliwość pracy u "Janusz Biznesu", "KorpoŚwiat", "Programista15k". Będzie crossfit i wiele więcej.
"Janusz Biznesu"
Janusz: U progu drzwi, niczym Nosacz sundajski stoi Janusz, Janusz biznesu, za jego czasów, to ludzie cieszyli się, że mają pracę, pracowali za darmo, bo na jak to tak, na Pana miejsce jest kolejne 100 osób i jutro możemy Pana zastąpić, ceny masło rosną, niestety Twoja pensja nigdy nie wzrośnie, przychodzisz po 100zł podwyżki po 20 latach pracy, Janusz maca się po wąsie i stwierdza:
Janusz: Dziękuje za współpracę, mam już na pana zastępstwo, nie ma mowy o podwyżce.
No cóż, w drodze powrotnej spotykasz somsiada, somsiad pyta "Ciekawe skąd Somsiad wziął na to wszystko pieniądze, Somsiad Pan ukradł( ͡° ͜ʖ ͡°)".
Jak się podoba wpis, to warto zostawić +( ͡° ͜ʖ ͡°).

Nie chcesz przegapić ważnych informacji?
Zapraszam do obserwowania tagu #donislawdev co jakiś czas, będą ukazywać się pod nim kolejne podsumowania gier + kolejne projekty, oraz do:
Lista <--- Zapraszam (Wołanie do statystyk z moich gierek, premier moich gier, beta/alpha testy, bez spamu, jest to lista wołania, wystarczy się zapisać). Warto też obserwować moją osobę na Wykopie.
Gra posiada też własny tag #donislawmirkowanieclicker <-- obserwuj . Dodatkowo wato obserwować moją osobę.

Facebook
Twitter

#januszebiznesu #wykop #glupiewykopowezabawy #heheszki #konkurs
DonislawDev - Konkurs + Śmieszny tekst, Mirkowanie, Mirko Clicker. Zostaw +.. Każdy k...

źródło: comment_Sj0spzjFyocCNHYWlWQNy67QeeoIyi3C.jpg

Pobierz
  • 46
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

A i zapomniałem napisać, praca będzie jednym z elementów gry (będą 3 pracę), każda będzie posiadała własne żarty i takie tam. Nasz bohater będzie zasuwał jako przegryw u Janusza Biznesu, z dziewczyną bohatera też będzie ciekawy wątek, później pójdzie do korpo, a na końcu skończy jako programista 15k i będzie naprawiał tagi u Rogali Białkova.
To będzie tak jakby jedna z linii fabularnych, będzie pełno odniesień i żartów.
  • Odpowiedz
Nie wiem czy wołać też da konkursów, ale tym razem zawołałem, szczerze to jest to moje pierwsze użycie listy, mam nadzieje, że nie zawołało kogoś z 40 razy, znaczy się, sama lista ma z pół roku (albo nawet więcej), ale jakoś tak nie było okazji, aby wołać. Przepraszam za wołanie, pozdrawiam Państwa i życzę miłego dnia.
  • Odpowiedz
@ppawel:
Widzisz Pan, a ja muszę stworzyć model danych i logikę w całej grze ;p
Afery z Mirko, Mirki, praca, janusze biznesu, korpo i wiele więcej.
To nie mieści się w pale, kosmonauci, testo rogale, nie jeden Mirek zastanawia się nad grą stale.
Pozdrawiam Pana i życzę miłego dnia :-}
  • Odpowiedz
@ppawel:
;P
pozdrawiam Pana i życzę miłego dnia.

@Hubstein:
"zachowuj się naturalnie, nic nie ukradłęś, tylko wychodzisz jak człowiek". Niby fabuła wydaje się śmieszna, ale na prawdę, nasz główny bohater jest dymany mocno przez życie, aż mi się smutno robi, jak spoglądam na historię głównego bohatera, niby śmiesznie,
  • Odpowiedz
@efceka:
Ale mam już pomysł na tekst z tym ;p
"Jak to mówią, Pańską długość fiuta, zwiastuje długość buta, a Pan jesteś karłem i nie masz Pan jednej stopy".
Pozdrawiam Pana i życzę miłego
  • Odpowiedz
Niech ktoś wrzuci nitkę z ofertą pracy grunwald24 gdzie się cieszyli, że pracodawca rucha im matki i siostry i warto tam pracować za 5 na godzinę
  • Odpowiedz