Aktywne Wpisy
nad__czlowiek +63
#programista15k #programista25k #programowanie #budda
Śmieszą mnie ludzie na udawanych fejk działalnościach, gdzie te firmy jednoosobowe to bardzo słaby zaskowany etat UoP w celu unikania wysokich podatków - ostro się wypowiadają po osobach typu Budda. Nie popieram działań Buddy, ale śmieszą mnie ludzie co sami dymają państwo na podatkach jak sie da i korzystają z faktu, że brakuje czasu i odpowiedniej ilości urzędników co by sprawdzili po kolei każdą działalność jednoosobową B2B pod kątem czy nie ma tam czasem stosunku pracy ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°) - tylko dlatego te osoby są bezpieczne, bo nie ma kto tego sprawdzić
Różni lekarze, prawnicy ale przede wszystkim programiści xD Udawany etat by bulić 12% zamiast 32%. Mało tego, ten cały śmieszny AKUP który pozwala odliczać prawie 50% wartości z 32% podatku to jakiś żart - 99% pracy programisty to
Śmieszą mnie ludzie na udawanych fejk działalnościach, gdzie te firmy jednoosobowe to bardzo słaby zaskowany etat UoP w celu unikania wysokich podatków - ostro się wypowiadają po osobach typu Budda. Nie popieram działań Buddy, ale śmieszą mnie ludzie co sami dymają państwo na podatkach jak sie da i korzystają z faktu, że brakuje czasu i odpowiedniej ilości urzędników co by sprawdzili po kolei każdą działalność jednoosobową B2B pod kątem czy nie ma tam czasem stosunku pracy ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°) - tylko dlatego te osoby są bezpieczne, bo nie ma kto tego sprawdzić
Różni lekarze, prawnicy ale przede wszystkim programiści xD Udawany etat by bulić 12% zamiast 32%. Mało tego, ten cały śmieszny AKUP który pozwala odliczać prawie 50% wartości z 32% podatku to jakiś żart - 99% pracy programisty to
Novameh +85
Mówcie co chcecie, ale to jeden z najlepszych trailerów gier ever
To budowanie napięcia, montaż, muzyka 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
Pamiętam ten hype wokół tej gry był w--------y
#gry #pcmasterrace #nostalgia #battlefield
To budowanie napięcia, montaż, muzyka 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
Pamiętam ten hype wokół tej gry był w--------y
#gry #pcmasterrace #nostalgia #battlefield
#bitcoin #monero #ethereum #lisk
Komentarz usunięty przez autora
Tam niech Polacy traca swoje ciezko zarobione pieniadze.
Mam wrazenie, ze rzadzacy nami nie chca, zebysmy sie wzbogacali.
Na krypto przynajmniej da sie zarobic, na GPW trzeba miec w chuy szczescia, ewentualnie wiedziec, gdzie uderzyc...
Ja kisze Energe od marca 2017 i zarobilem marne
Pojawił się internet i rządy straciły noc manipulacji społeczeństwem za pomocą mediów...
Pojawiły się kryptowaluty i rządy stracą moc....
@escabor: Jesteś tego pewien? Wejdź na główną wykopu. Internet to pole bitwy między płatnymi trollami obu stron, którzy sterują masami idiotów. Popatrz na kampanię w USA na reddicie i innych. Myślisz, że wszystkie rządowe organizacje skupiają samych "miernych, biernych, ale wiernych", jak to się dzieje w Polsce? Grubo się przeliczysz.
Pojedynek z systemem nie będzie epickim wzniesieniem sztandaru
@NoMercyIncluded: Czy ty właśnie argumentujesz, że każda możliwa opinia świata < jedyna słuszna prawda?
A kiedyś? Ludzie widzieli tyle co się działo na ich dzielnicy, co usłyszeli poczta pantoflową i głównie tv, radio, prasa.... I wierszyki we wszystko.