Wpis z mikrobloga

• 1
@Ju_ras dobrze, że ja nie mam takiego problemu u siebie z kierowcami. Może dlatego, że przyjmuje z polecenia no i muszą znać angielski, niemiecki albo francuski. Potwierdzam duża część kierowców to debile ale ten pan przesadza w drugą stronę no chyba, że jego rejon taki specyficzny
  • Odpowiedz
@Ju_ras: Haahahaha ten komentarz jest z YT. Tylko brakuje tam jeszcze takich zdań jak "Ja pisałem magisterkę po nocach żeby zostać behapowcem" i "za kilka lat wejdą autonomiczne ciężarówki". Na YT każdy miał bekę z tego, chyba dlatego ktoś usunął te zdania XD. Sam te zdania skomentowałem XDDDDD bo inaczej się nie dało widzę, że zapiekło tam kogoś XD z tego co pamiętam typ miał nick na YT Muchomorek2, komentarz
  • Odpowiedz
A co robią kierowcy ciężarówek każdy kto jeździ widzi. Mają w dupie wszystkich. Zajeżdżanie drogi na autostradach bo sobie robią wyprzedzanie-wyścigi słoni na tempomatach bo jeden ma 89,5 a drugi 89,7 km/h wiec go wyprzedza bo policzył, że na 10000 km zaoszczędzi cztery minuty.

@Ju_ras: XDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Odpowiedz
@ola_boga: Ale bajki piszesz, praktycznie kazdy ma pasy, chyba, ze mowa o kontenerowcach, oni nie maja, bo nie beda obcym ludziom pasow za 500zl zostawiac w kontenerze. Latanie w japonkach, taaa, to chyba w jak magazyn jest jednym z tych, gdzie nikt do niczego sie nie stosuje, bo zazwyczaj kazdy od razu lazi w kamizelce i ubiera buty z noskiem jesli sie tego od nich wymaga. Maja prawo nie wiedziec
  • Odpowiedz
@Ju_ras: jaki kierowca muszę napisać , ze to 100% racji . Smaczek z mojej firmy:
Rok temu jakoś zbiegła się e czasie wymiana prawka razem z moimi „kolegami” z firmy. Wtedy wyszło z kim ja pracuje. Podczas „zdawania”psychotestów ( to jest naprawdę łatwe) musiałem podpowiadać tym idiotom bo w ogóle zadań nie rozumieli. Ehh ameby
  • Odpowiedz