Aktywne Wpisy
Trabancik +14
Czas na sobotnią kontrolę tapet na telefonie, zapraszam serdecznie do wysyłania screenshotow.
Ja zaczynam
#glupiewykopowezabawy
Ja zaczynam
#glupiewykopowezabawy
josb515 +201
Rozpocząłem/am poważną naukę języka polskiego.
Dowiedziałem/am się, że w przeciwieństwie do angielskiego litera y jest samogłoską i zrozumiałem/am, dlaczego jest tak wiele zyk, cz, sz, rz. Nauczyłem/am się również, co oznaczają znaki ó, ś, ź, ń. Mam nadzieję, że za miesiąc będę mógł/mogła czytać mikroblogi na Wykopie bez użycia tłumacza.ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
#nauka #porea #korea
Dowiedziałem/am się, że w przeciwieństwie do angielskiego litera y jest samogłoską i zrozumiałem/am, dlaczego jest tak wiele zyk, cz, sz, rz. Nauczyłem/am się również, co oznaczają znaki ó, ś, ź, ń. Mam nadzieję, że za miesiąc będę mógł/mogła czytać mikroblogi na Wykopie bez użycia tłumacza.ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
#nauka #porea #korea
#hosting
Komentarz usunięty przez autora
http://imgie.pl/images/2017/11/09/XZ-ktkpTURBXy8yNTNmNGI2OWVmMWU5MmI0NjlkOGRjMmU1MGFlNGRiNC5qcGeSlQMAFs0Cis0BbZMFzQHgzQFo18112.png
W centrach dotkniętych blackoutem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@interface: tak z ciekawości, co im zdechło?
No nic - czekamy dalej.
Jak zwykle takie awarie w najmniej oczekiwanym momencie :D
Więcej
W odpowiedzi do @olesovhcom
SBG: 2 routing rooms are UP powered by gen. EDRF still down. ETA: 15min
RBX: the DB of the optical node in RBX is corrupted. All links are still down. We upload the backup. ETA: 30min
Myślę, że jak na taką skalę problemu to szybko im poszło. I czas chyba mieści się w rocznym SLA 99,9% ( ͡° ͜ʖ ͡°)