Aktywne Wpisy

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Kolega_Muminka +100
Powiem wam Frenowie, że chyba jestem idiotą. Poszedłem do sklepu nie dla idiotów i znów próbowali mnie w jajo zrobić.
Minął grubo ponad rok od mojej ostatniej wizyty, gdzie okazało się, że nie mają produktu, który kupiłem przez Internet na raty, po czym musiałem anulować raty we własnym zakresie z bankiem (szczęśliwie dla mnie zadzwoniłem do banku po anulowaniu zamówienia przez sklep). Myślałem, że po prostu miałem niefart. Teraz zaczynam wątpić.
Pojechałem więc
Minął grubo ponad rok od mojej ostatniej wizyty, gdzie okazało się, że nie mają produktu, który kupiłem przez Internet na raty, po czym musiałem anulować raty we własnym zakresie z bankiem (szczęśliwie dla mnie zadzwoniłem do banku po anulowaniu zamówienia przez sklep). Myślałem, że po prostu miałem niefart. Teraz zaczynam wątpić.
Pojechałem więc
źródło: IMG_5757
Pobierz

Ofc trzeba traktować z duuuużą rezerwą.
#kubica
źródło: comment_ZnLz08YVWJf38yoPKThBUVMXpJp2kGYs.jpg
Pobierzźródło: comment_X3TadMyBjIar9d7OexcVwynLpAcjcIZH.jpg
PobierzA druga sprawa jest taka, że jeśli to prawda, że koleś coś tam współpracuje z RK czy coś to raczej niezła menda musi być z niego, po co się odzywać, brak lojalności.
@YOLOmariolo Tego o kraksie?
Co do drugiej kwestii to ja go zrozumiałem tak, że kiedyś współpracował i mu został jakiś kontakt od którego się dowiedział.
A dzieli się pewnie dla atencji, ilu to już takich było ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Po za tym w S-WRC RK rozwalał auto dość często, a i tak zdobył mistrzostwo.
@Nartenlener:
No tak. Wiadomo, że teraz każdy spin, każda stłuczka i jakieś błędy bedą zwalane na "renke".
Czyli jak wygra to też można powiedzieć, ze to przez renke ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Będą gadać, ale dla mnie jest to absurdalne podejście do tematu. W F1 dzieje się wszystko tak szybko, że i ci pełnosprawni mają często gęsto problemy z bolidem. Kubicy brakuje sesji treningowej gdzie będzie kilkanaście samochodów na torze, bo jeżdżąc samemu nijak ma się to do prawdziwego
Trzeba wierzyć Robertowi, że ręka rzeczywiście nie stanowi dla niego przeszkody i liczyć, że będzie się dobrze prezentował.