Wpis z mikrobloga

@jablkabanany: Nie rozumiem tego przedostatniego zdania.
A druga sprawa jest taka, że jeśli to prawda, że koleś coś tam współpracuje z RK czy coś to raczej niezła menda musi być z niego, po co się odzywać, brak lojalności.
  • Odpowiedz
  • 0
Nie rozumiem tego przedostatniego zdania.

@YOLOmariolo Tego o kraksie?
Co do drugiej kwestii to ja go zrozumiałem tak, że kiedyś współpracował i mu został jakiś kontakt od którego się dowiedział.
A dzieli się pewnie dla atencji, ilu to już takich było ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@jablkabanany: Ale to trochę bez sensu zwalać kraksy i niepowodzenia na niepełnosprawność Kubicy. Przecież przebadali go od stóp po czubek głowy i jeśli podpisze z nimi kontrakt to Williams ma pewność co do jego stanu zdrowia, jego możliwości i ograniczeń. Raczej oni wyszli by na niekompetentnych, że po tylu testach go zatrudnili.

Po za tym w S-WRC RK rozwalał auto dość często, a i tak zdobył mistrzostwo.
  • Odpowiedz
@jablkabanany: W sumie z Massą było podobnie, za słabą formę od kilku lat według sporego grona ludzi odpowiadała ta sprężyna co nią oberwał... Taka niby dobra wymówka dla niektórych. A ja sądzę, że Massa po prostu naturalnie stał się takim słabszym średniakiem.
  • Odpowiedz
@jablkabanany: @YOLOmariolo:

Czyli jak wygra to też można powiedzieć, ze to przez renke ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Będą gadać, ale dla mnie jest to absurdalne podejście do tematu. W F1 dzieje się wszystko tak szybko, że i ci pełnosprawni mają często gęsto problemy z bolidem. Kubicy brakuje sesji treningowej gdzie będzie kilkanaście samochodów na torze, bo jeżdżąc samemu nijak ma się to do prawdziwego
  • Odpowiedz
  • 0
@YOLOmariolo To z Massą prawda. Myślę, że jeśli Robert wróci, to nie unikniemy tej nieszczęsnej "renki", bo i w rajdach, kiedy wypadał, znajdywali się specjaliści określający go "kaleką" i innymi podobnymi słowami.
Trzeba wierzyć Robertowi, że ręka rzeczywiście nie stanowi dla niego przeszkody i liczyć, że będzie się dobrze prezentował.
  • Odpowiedz