Aktywne Wpisy

PorzeczkowySok +29
zrobiłem sb pitce, mam do niej monsterka, Karola i średni humor
źródło: IMG_20250802_015433638_HDR
Pobierz
wfyokyga +11
Obejrzałem se tego ducha w pancerzu i podobają się dla mnie. Powinien być o godzinę dłuższy minimum, sama historia taka se ale audiowizualnie to był sztos. Teraz to nie wiem co z tego animu obejrzeć, może w końcu tego patlabora lub akiru. To też ma serial, dobry? Jakie jeszcze retroanimu dobrze wizualnie warto zobaczyć? Oprócz bajek.
#anime #animedyskusja
#anime #animedyskusja
źródło: temp_file6323320850859491679
Pobierz

https://www.reddit.com/r/hardware/comments/7bgjka/exclusive_raja_koduri_radeon_technologies_boss/
Tak to jest jak zatrudnia sie pajeeta z indii, ktory tylko pociagnie twoja firme na dno, slabe poolarisy, ktore na poczatku zaliczyly jeszcze problemy z poborem pradu, slabiutka VEGA ktora weszla tak samo jak polaris za Pozno na rynek i nadal jest slabsza niz konkurencja, kolega raja bral sobie wakacje za wakacjami gdy karty radeona coraz bardziej sie staczaly i nadal staczaja. Gdyby nie Ryzeny to AMD by mialo jeszcze wiecej dlugow niz teraz. Nastepnym razem same CPU moga ich nie uratowac bo beda musieli wydac mase karty na research i produkcje nowej generacji gdy taka Nvidia nie ma najmniejszego problemu i produkuje karty masowo dla kazdego segmentu. Oczekuje ze NAVI bedzie kolejnym failem, ktory tylko pograzy dalej AMD. B-but wait for drivers™
#amd #pcmasterrace #nvidia #bekazamd #pajeet
źródło: comment_78N7WwNAEOWwOqZH1sq7S9XlstPfwRoT.jpg
Pobierzźródło: comment_soEm0NRPg4hFWYcc103QEh02wDr1fES7.jpg
Pobierzźródło: comment_zyxLVF1lRG9iNUw6fEG4whd05A1Sz5ld.jpg
PobierzAle dobrze, że pajaca w------i. Zawsze mnie drażnił.
@khurghan: slabe do gier, bardzo dobre do kopania gdyby nie kopacze amd bylby w czarnej dupie jeszcze glebiej