Aktywne Wpisy
Lewusx +25
Osobie która zgadnie ile lat dzieli te dwa zdjęcia i ile kg więcej ważę po prawej, rozpisze plan treningowy i przez miesiąc będę sprawował opiekę nad techniką wykonywania ćwiczeń. (300zł usługa)
Osoby które biorą udział w konkursie (wystarczy spróbować zgadnąć), otrzymują 10% zniżki na prowadzenie online jeśli chciałyby z usługi kiedyś skorzystać. (Ważność do końca roku)
#konkurs
#rozdajo
Osoby które biorą udział w konkursie (wystarczy spróbować zgadnąć), otrzymują 10% zniżki na prowadzenie online jeśli chciałyby z usługi kiedyś skorzystać. (Ważność do końca roku)
#konkurs
#rozdajo
PanNieznanypl +59
Moim problemem nie jest #praca w #korposwiat tylko ogólnie praca na etacie, marnowanie najlepszych 8 godzin życia każdego dnia, za pieniądze jakiekolwiek by nie były to nie mające żadnej wartości w porównaniu do tego czasu którego nikt nie zwróci, życie mija jak przez palce, a my jesteśmy szczurami w tym kołowrotku, jedyny mój sposób na życie to #biznes nie widzę siebie na etacie tyrajacym do końca
Póki co w miejscu, może w przyszłym sezonie uda się ogarnąć w jeździe.
#deskorolka #tworczoscwlasna #chwalesie
Widzę ekspertów - za ile najtaniej można kupić deskę, żeby cokolwiek się można było nauczyć? Najlepiej nie za milion złotych ze złotymi śrubami i z 35 warstw laminatu.
Ale na przyszły sezon chciałbym skompletować sam w kwocie 400-500 zł
Ale na takiej kompletnej też się nauczysz, zła nie jest, 7 warstw drewna, kółka jeżdżą, cudów nie ma, ale na początek w zupełności wystarczy, żeby poczuć różnicę trzeba już być doświadczonym moim zdaniem.
Taka za 8 dych styknie? xD
Jedyne na czym jeździłem, to taka 'dla dzieci' za może 30zł, wiele lat temu. Kółko się przełamało na pół :>
@msichal: LOOOOOOOL, a czy ja coś takiego napisałem? Człowieku, pół życia jeździłem na desce i po prostu Ci tłumaczę, żebyś się nie uczył tricków w miejscu, bo to się nijak ma do fizyki jazdy.
aha, i ja tu nie wrzucałem żadnego filmiku :P