Takiego kickflipa zrobiłem w tym roku ( ͡°͜ʖ͡°) Póki co w miejscu, może w przyszłym sezonie uda się ogarnąć w jeździe. #deskorolka #tworczoscwlasna #chwalesie
@Cripex: Deskorolka kompletna marki "Tony Hawk" XD Dla zajawy zrobiłem z kumplem taką mini markę "255" i brandujemy sobie różne przedmioty tym właśnie znakiem. Więc deskorolka była pomalowana właśnie w ten znak, cieszę się, że zapytałeś o to!
@adrianprzetocki: Popieram @adrianprzetocki - nie ucz się w miejscu, bo to bez sensu. Nic się z tego nie nauczysz, a tylko sobie utrudnisz sprawę, jeśli już Ci zacznie dużo siadać.
@adrianprzetocki No to teraz go wypoziomuj - flickuj bardziej na środku deski i dopiero na samym końcu zabieraj stopę do siebie. Jak dobrze to zrobisz sama się obróci i uderzy od dołu tylną stopę
@adrianprzetocki: Ucz się od razu podczas jazdy, ja się uczyłem najpierw w miejscu przez co miałem źle rozłożoną wagę na desce i w ruchu w ogóle nie wchodził.
Póki co w miejscu, może w przyszłym sezonie uda się ogarnąć w jeździe.
#deskorolka #tworczoscwlasna #chwalesie
Dla zajawy zrobiłem z kumplem taką mini markę "255" i brandujemy sobie różne przedmioty tym właśnie znakiem.
Więc deskorolka była pomalowana właśnie w ten znak, cieszę się, że zapytałeś o to!
Komentarz usunięty przez autora