Wpis z mikrobloga

Mirki spod tagu #przegryw, #stulejacontent i #tfwnogf, mam dla Was historię pokrzepiającą serca.

Żeby nie było, to nie zarzutka, historia jest całkiem prawdziwa, chociaż główny bohater się tutaj nie wypowie (nie mówi po polsku).

Otóż jeden z moich kolegów przyznał mi się (po pijanemu), że kiedyś siedział non-stop na forach typu #redpill i nawet incels, miał zero doświadczenia w związkach, nie mówiąc o seksie, uważał że wszystkie kobiety księżniczkują i są szmatami i że on się nie będzie wygłupiać dla odrobiny uwagi z ich strony.

A potem się przeprowadził, zmienił pracę, poznał kolegów, którzy zaczęli go wyciągać na imprezy, gdzie po raz pierwszy w dorosłym życiu miał okazję gadać z dziewczynami. I co się okazało, stwierdził, że nie wie po co marnował tyle czasu w necie na czytaniu porad innych prawiczków, bo z różowymi można normalnie porozmawiać jak z kumplem, bo dziewczyny poznane w realu na ogół nie odstawiają żadnych cyrków, a w dodatku że nie wie po co robił z zaliczenia najwyższy cel życiowy, bo nawet ten mityczny seks nie jest aż tak trudny do zdobycia.

Facet nie wygląda najgorzej z twarzy, przyznaję, ma 168 cm wzrostu (czyli dość mało jak na wykopowe standardy; mi by to osobiście nie przeszkadzało, chociaż jestem wyższa) i widać po nim, że na siłownię bynajmniej nie chodzi (jest typem chudzielca). Poza tym dość typowy informatyk, po alkoholu ciut bardziej wygadany niż przeciętniak, ale możliwe, że wyrobił się z czasem.

#niebieskiepaski
  • 39
, gdzie po raz pierwszy w dorosłym życiu miał okazję gadać z dziewczynami. I co się okazało, stwierdził, że nie wie po co marnował tyle czasu w necie na czytaniu porad innych prawiczków, bo z różowymi można normalnie porozmawiać jak z kumplem, bo dziewczyny poznane w realu na ogół nie odstawiają żadnych cyrków, a w dodatku że nie wie po co robił z zaliczenia najwyższy cel życiowy, bo nawet ten mityczny seks
@janeeyrie: Powiem ci że znam jednego grubasa o inteligencji ameby co chwila go z roboty wyrzucają bo się nie nadaje a i on znalazł sobie laskę i jest teraz jego żoną. Co do mnie mimo iż staram się nie siedzieć co weekend w domu. Co jakiś czas jakiś wypad na termy do Tatr czy Krakowa albo na jakieś miejskie imprezy. Ale i tak się to niczym nie kończy bywało że dostałem
Pobierz darosoldier - @janeeyrie: Powiem ci że znam jednego grubasa o inteligencji ameby co c...
źródło: comment_IBEHk8ft9m1O5YVX1bgambcY1yZkGce2.jpg
@janeeyrie: Nie staję w obronie redpill jako takiego, ale

A potem się przeprowadził, zmienił pracę, poznał kolegów, którzy zaczęli go wyciągać na imprezy, gdzie po raz pierwszy w dorosłym życiu miał okazję gadać z dziewczynami.

Redpill mówi, żeby dokładnie to robić, więc raczej nie odrzucił redpiil, tylko może nieświadomie poprawnie zastosował;]
@janeeyrie: No właśnie, czego ma dowodzić ten post? Sam znam brzydszych i niższych niż ja mających partnerki, co nie zmienia faktu, że wygląd jest kluczowy przy poznawaniu kobiet. Weź pod uwagę, że jak to określiłaś typowy wyznawca redpilla nie jest taki jak jest, bo go czyta, tylko czyta go i uznaje, bo szuka przyczyny swych niepowodzeń. A z własnego doświadczenia i obserwacji mogę wskazać 2 przyczyny: brzydota i fatalne wychowanie w
@janeeyrie ale ten troll nie jest cancerpillersem, bo on nie uważa że kobiety to "coś pomiędzy dzieckiem, a człowiekiem rozumnym (mężczyzną)" itd. Z tego co czytałem to nie ma takich poglądów , uważa że to normalne byty i są fajne ale się na niego uwzięły XDDD i nie chcą go obdarować szczęściem itd.
@janeeyrie: Ty chyba nie myslisz, ze ja z rozowymi nie rozmawialem? W ogole nie rozumiesz o co chodzi w moich postach. Mi nie chodzi o zmiane siebie, nigdy nie chodzilo, problemem jest swiat. I to go trzeba zmienic. Trzeba usunac zbedne konstrukty jak rola spoleczna, czy takie czynnosci jak podryw.