Aktywne Wpisy
Kagernak +325
Nie no brawo, po prostu brawo. Normalnie jest lepiej niż myślałem. Gratulacje wykopie i wszyscy użytkownicy, którzy wyzywali Ukraińców od widlarzy, turańskiej cywilizacji, banderowców, szmaciarzy i innych takich przy wczorajszej aferze z pistoletem z Wrocławia. Zwłaszcza gratuluje kontom, które są tu kilka miesięcy a najgłośniej komentują takie sprawy z jakiegoś powodu. Napisałem wczoraj, że nie wiadomo o co poszło, czy to w ogóle Ukraińcy, czy to prawdziwy pistolet i że nie da
RedBudgie +4
Czytam sobie czasem tag #programista15k i od czasu do czasu pojawiają się narzekania, że ktoś pracuje jako programista i jest wypalony, że firmy powinny dawać lepsze warunki, że nie pasują wam Scrumy i bezsensowne spotkania itd. itp.
Jako, że sam jestem dopiero studentem informatyki i nie pracuję, to dam radę tym wszystkim narzekaczom: ZWOLNIJCIE SIĘ Z TEJ OKROPNEJ PRACY. Na wasze miejsce i za waszą pensję chętnie przyjdą i 3 osoby i
Jako, że sam jestem dopiero studentem informatyki i nie pracuję, to dam radę tym wszystkim narzekaczom: ZWOLNIJCIE SIĘ Z TEJ OKROPNEJ PRACY. Na wasze miejsce i za waszą pensję chętnie przyjdą i 3 osoby i
Żeby nie było, to nie zarzutka, historia jest całkiem prawdziwa, chociaż główny bohater się tutaj nie wypowie (nie mówi po polsku).
Otóż jeden z moich kolegów przyznał mi się (po pijanemu), że kiedyś siedział non-stop na forach typu #redpill i nawet incels, miał zero doświadczenia w związkach, nie mówiąc o seksie, uważał że wszystkie kobiety księżniczkują i są szmatami i że on się nie będzie wygłupiać dla odrobiny uwagi z ich strony.
A potem się przeprowadził, zmienił pracę, poznał kolegów, którzy zaczęli go wyciągać na imprezy, gdzie po raz pierwszy w dorosłym życiu miał okazję gadać z dziewczynami. I co się okazało, stwierdził, że nie wie po co marnował tyle czasu w necie na czytaniu porad innych prawiczków, bo z różowymi można normalnie porozmawiać jak z kumplem, bo dziewczyny poznane w realu na ogół nie odstawiają żadnych cyrków, a w dodatku że nie wie po co robił z zaliczenia najwyższy cel życiowy, bo nawet ten mityczny seks nie jest aż tak trudny do zdobycia.
Facet nie wygląda najgorzej z twarzy, przyznaję, ma 168 cm wzrostu (czyli dość mało jak na wykopowe standardy; mi by to osobiście nie przeszkadzało, chociaż jestem wyższa) i widać po nim, że na siłownię bynajmniej nie chodzi (jest typem chudzielca). Poza tym dość typowy informatyk, po alkoholu ciut bardziej wygadany niż przeciętniak, ale możliwe, że wyrobił się z czasem.
#niebieskiepaski
idz siac propagande gdzie indziej bo mirkow nie omamisz takimi klamstwami
@OfensywnoOpresyjnyKorwinizmWAkcji: Po "rozrywkowym" okresie stwierdził, że on chyba woli stały związek, ale nie wiem czy obecnie z kimś jest czy nadal szuka.
Jak czytam te wpisy na przegrywie" że dziewczyny nie mogą znaleźć" "że gadać nie umieją" to kosa się w kieszeni otwiera...
Redpill mówi, żeby dokładnie to robić, więc raczej nie odrzucił redpiil, tylko może nieświadomie poprawnie zastosował;]
Normalny facet mający zdrowe relacje z kobietami to dostaje raka z przerzutami od tego gówna
Komentarz usunięty przez autora
@janeeyrie: tutaj mial 100% racji. Po co sie wyglupiac zagadując do nieznanych dziewczyn? To jest zenujace akurat.