Aktywne Wpisy
Kielek96 +277
Mina Premiera Donalda Tuska, gdy Prezydent Andrzej Duda mu tłumaczy, że nas nie dotyczą słowa Donalda Trumpa który zapowiedział, że bedzie zachecał Putina do ataku na państwa NATO nie przeznaczające 2 % PKB na wojsko.
Panie Prezydencie, jeżeli Putin zdecyduje sie zaatakować jakikolwiek kraj NATO, to niestety będzie nas to dotyczyło, bo na tym polega sojusz obronny.
#polityka #neuropa #bekazpisu #tusk #duda
Panie Prezydencie, jeżeli Putin zdecyduje sie zaatakować jakikolwiek kraj NATO, to niestety będzie nas to dotyczyło, bo na tym polega sojusz obronny.
#polityka #neuropa #bekazpisu #tusk #duda
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Ehh mirki wczoraj miałam urodziny ale z faktu, że przeprowadziłam się do stolicy nie mam tu znajomych. Więc kolejny rok w samotności, nigdzie nie wychodzę bo nie mam z kim i nawet nie mam gdzie ich zapoznać. pracuje tylko z dwiema osobami które są odemnie o wiele starsze. Niby Warszawa dużo ludzi ale ja mam chyba klątwę na sobie ze nie mam żadnych przyjaciół. Kiedyś nawet się wybrałam do jednego z pubów z grami ale głupio zagadać do grupy osób (╯︵╰,) może kiedyś będzie lepiej. A życzenia to złożyła mi tylko mama z babcią.
#samotnosc #gorzkiezale
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: kwasnydeszcz
Dodatek wspierany przez: mZakupy.com
Typowy wykop
@PrzegrywWykopek: ^
1. Nie bądź qwa anonimowy... to podstawa
2. Określ sobie co lubisz robić, planszóweczki? lubisz handel? a może nałogowo oglądasz mode na sukces?
3. Znajdź grupy na FB/Discord/itp które lubią to co Ty
4. Nawiązuj tam znajomości - piszesz o tym co lubisz więc bez problemu ogarniesz pierwsze kontakty
5. Pojawia się opcja zlotu/spotkań/ustawek na granie w jakimś
Zesrać się i tak chodzić.
Są domy kultury, szkoły tańca, kluby przyjaciół chińskich talerzy, kluby dyskusyjne, grupy hobbystyczne ba fb i na żywo, zjazdy, stowarzyszenia, wolontariaty, ale takie bidne pipy nigdy nie potrafią nic znaleźć, bo raz wyszły z piwnicy i nikt ich nie ogłosił królem wszechświata, tajoj.