Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Ehh mirki wczoraj miałam urodziny ale z faktu, że przeprowadziłam się do stolicy nie mam tu znajomych. Więc kolejny rok w samotności, nigdzie nie wychodzę bo nie mam z kim i nawet nie mam gdzie ich zapoznać. pracuje tylko z dwiema osobami które są odemnie o wiele starsze. Niby Warszawa dużo ludzi ale ja mam chyba klątwę na sobie ze nie mam żadnych przyjaciół. Kiedyś nawet się wybrałam do jednego z pubów z grami ale głupio zagadać do grupy osób (,) może kiedyś będzie lepiej. A życzenia to złożyła mi tylko mama z babcią.
#samotnosc #gorzkiezale

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: kwasnydeszcz
Dodatek wspierany przez: mZakupy.com
  • 37
@PrzegrywWykopek: masz tu przepis mireczku. Anonimie OPie, jak to czytasz, też się zastosuj.

1. Nie bądź qwa anonimowy... to podstawa
2. Określ sobie co lubisz robić, planszóweczki? lubisz handel? a może nałogowo oglądasz mode na sukces?
3. Znajdź grupy na FB/Discord/itp które lubią to co Ty
4. Nawiązuj tam znajomości - piszesz o tym co lubisz więc bez problemu ogarniesz pierwsze kontakty
5. Pojawia się opcja zlotu/spotkań/ustawek na granie w jakimś
@AnonimoweMirkoWyznania też miałam długo ten problem po przeprowadzce do nowego miasta. Nigdy nie miałam problemów z poznawaniem nowych ludzi, zawsze miałam mnóstwo znajomych w tym kilkoro bliskich. Po przeprowadzce dluuuugo nie poznawałam nikogo 'na dłużej' mimo iż wcześniej przychodziło mi to łatwo. Ale nie przejmuj się, bo znajomi przyjdą w końcu. Najłatwiej poznać kogoś w pracy czy na różnych zajęciach. Nie czekaj aż sami do Ciebie przyjdą, tylko zacznij zagadywać :)
@AnonimoweMirkoWyznania: @PrzegrywWykopek: jprdl następne zjeby przegrywy z dupy wziętę. Ojoj jaki ja jestem biedny nikt mnie nie lubi. Wypokie co robić.
Zesrać się i tak chodzić.

Są domy kultury, szkoły tańca, kluby przyjaciół chińskich talerzy, kluby dyskusyjne, grupy hobbystyczne ba fb i na żywo, zjazdy, stowarzyszenia, wolontariaty, ale takie bidne pipy nigdy nie potrafią nic znaleźć, bo raz wyszły z piwnicy i nikt ich nie ogłosił królem wszechświata, tajoj.