Aktywne Wpisy

mirko_anonim +8
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Proszę o opinię
Mam brata P. Ma 30 lat, jest singlem, pracuje w IT.
Kiedy zostałam matką, zaczęłam się przyjaźnić z samotnymi matkami u mnie na osiedlu i poznałam taką jedną, fajną.
O. ma 22 lata i jest singielką. Jest piękna i kiedy pokazałam jej zdjęcia brata powiedziała że jest przystojny. Pomyślałam, że będą razem do siebie pasowali.
Kiedy spotkałąm się z bratem pokazałam mu jej zdjęcie, ale kiedy dowiedział się, że
Proszę o opinię
Mam brata P. Ma 30 lat, jest singlem, pracuje w IT.
Kiedy zostałam matką, zaczęłam się przyjaźnić z samotnymi matkami u mnie na osiedlu i poznałam taką jedną, fajną.
O. ma 22 lata i jest singielką. Jest piękna i kiedy pokazałam jej zdjęcia brata powiedziała że jest przystojny. Pomyślałam, że będą razem do siebie pasowali.
Kiedy spotkałąm się z bratem pokazałam mu jej zdjęcie, ale kiedy dowiedział się, że

Lewusx +84
Zawody kulturystyczne Sopot 2025.
Zawodnik którego prowadzę od prawie 2 lat, 18 latek, wygrywa mocno obsadzoną kategorię junior do 75kg.
Pokonał 26 innych starszych w większości osób, jako kategoria obowiązuje do 23 roku życia.
Jestem dumny, że zgłaszają się do mnie tak ambitne osoby, a ich wyniki potwierdzają, że coś tam się na tym znam. :)
Zawodnik którego prowadzę od prawie 2 lat, 18 latek, wygrywa mocno obsadzoną kategorię junior do 75kg.
Pokonał 26 innych starszych w większości osób, jako kategoria obowiązuje do 23 roku życia.
Jestem dumny, że zgłaszają się do mnie tak ambitne osoby, a ich wyniki potwierdzają, że coś tam się na tym znam. :)
źródło: IMG_7280
Pobierz

![Paryż aktualnie.Nie zobaczysz tego w broszurach turystycznych[PL_SUB]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/f6f2d9e88c88be146a877fae90b0172ffe79e8e2cada271ed2d904c132833fcd,q80.jpg)

Jakieś porady na start, i którą wersje wybrać?
#unity #gamedev #programowanie
A wersję Unity najnowszą stabilną (w becie często lądują upierdliwe niedoróbki)
@rzezol: mimo że prawdę piszesz to r-------o mnie to zdanie, bo śledzę Unity od 4.3 i nie pamiętam "stabilnej" wersji bez niedoróbek.
Witam Pana, jak Pan by czegoś nie wiedział, to zawsze warto zaglądać do dokumentacji, choć fakt, na start lepiej zacząć od jakiegoś kursu. Na początek dobrym startem będą kursy z Unity (Unity posiada własne, darmowe kursy). Dobre wprowadzenie do podstaw obsługi silnika, kolizji, sterowania i takich tam.
https://unity3d.com/learn/tutorials
Obecna wersja Unity to 2017.2, no co wersję się coś zmienia, w wersji 5.3 zmieniono mechanizm wczytywania scen, w 2017.2 dodano Edytor Map, no
Ale ten kanał tez zobacze, dzięki za info
@TurboDynamo: Ja już mam raka od giga dokumetacji Google i Amazona i naprawde, jak tylko jest video to biore.
@DonislawDev: O
Komentarz usunięty przez autora