@mar1in: 1) gdzie napisała, że leży z dildo w wannie? 2) gdzie napisała, że lubi się ruchać z obcymi facetami z tindera?
Brzmisz jak kolejny stulejman, który od razu dyskredytuje kobietę, w życiu której więcej się dzieje.
I powiem Ci, że jako normalny, szanujący się facet patrzę na @Cieplutka raczej z pewną dozą szaczunku, bo koleś przekroczył granicę i zareagowała stanowczo.
@Thou A tego to już nie wiem, odpowiadałem tylko na 1. pytanie, do reszty się nie odnoszę bo że tak powiem... Mam to w dupie co robią randomowi ludzie w necie xD
@Cieplutka generalnie twój tekst o dildosie w wannie jest równie tanim chwytem jak jego próby kupienia seksu. Każde z was probuje zaciekawić drugą stronę tym co podświadomie uważa u siebie za najbardziej atrakcyjne. Nie różnicie się od siebie ani na jotę.
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Komentarz usunięty przez autora
@Cieplutka weź się tym dildosm zajmij i zostaw normalnych ludzi w spokoju plox
Chcesz do niego namiar? Może Tobie zaproponuje lepszy układ ;))
1) gdzie napisała, że leży z dildo w wannie?
2) gdzie napisała, że lubi się ruchać z obcymi facetami z tindera?
Brzmisz jak kolejny stulejman, który od razu dyskredytuje kobietę, w życiu której więcej się dzieje.
I powiem Ci, że jako normalny, szanujący się facet patrzę na @Cieplutka raczej z pewną dozą szaczunku, bo koleś przekroczył granicę i zareagowała stanowczo.
Każde z was probuje zaciekawić drugą stronę tym co podświadomie uważa u siebie za najbardziej atrakcyjne.
Nie różnicie się od siebie ani na jotę.
Jakby cię na pierwszym spotkaniu uśpił i dołączył cię do swojej kolekcji księżniczek to po części byłaby to jakaś nieprzewidywalność