Wpis z mikrobloga

Polecam samodzielne myślenie, obserwację rzeczywistości i wyciąganie wniosków. Może wtedy zauważysz, jak bardzo się mylisz.

@nabavzbjl: lol, wykop i samodzielne myslenie... Cejrowskim i Kolonka :D
Wy tu jestescie najbardziej zmanipulowana grupka w calym internecie :D
  • Odpowiedz
Cejrowskim i Kolonka

@pk347: Albo Braunem. Albo innymi 'niezależnymi' kanałami na youtubie.

Wy tu jestescie najbardziej zmanipulowana grupka w calym internecie :D

Nie ma lepszego sposobu manipulacji jak nafaszerować propagandą jednocześnie wmawiając faszerowanemu, że dopiero teraz "myśli samodzielnie". Patrz antyszczepionkowcy.
  • Odpowiedz
@nabavzbjl: yyyyy lewackie bo jest wysmiewana komunistyczno-socjalistyczna partia? Ktora zrobiła z publicznej telewizji 100% tube propagandową? Jako prawicowiec nimi pogardzam i mam złe myśli jak widze te truskawki, takie kwaśne, podgniłe, wytarzane w nawozie
  • Odpowiedz
@Lord6Infamous: Lewackie, a nie lewicowe. Lewactwo to zwrot potoczny, niekoniecznie tożsamy z człowiekiem o poglądach lewicowych. I tak, oczywiście, że PiSowi bliżej do lewicy niż prawicy w tematach gospodarczych (i tylko tych!). I tak, oczywiście, że TVP jest tubą propagandową. Dokładnie tak samo propagandową, jak TVN, czy Polsat. Każda grupa interesów ma swoją tubę. Mnie najbliższa jest tuba TVP, a sprzedajne szmaty z TVN budzą we mnie agresję, pogardę i
  • Odpowiedz
@nabavzbjl: yep, kiedy myślisz tak jak ja i mnie podobni, myślisz samodzielnie. Jeśli myślisz inaczej, to jesteś lewackie szambo. Jakie to oczywiste (ʘʘ)
Im bardziej komuś czego brak, tym bardziej do tego aspiruje. Dlatego niektórzy tyle pieprzą o samodzielnym myśleniu i lewackim szambie
  • Odpowiedz
@nabavzbjl: A co do

Dokładnie tak samo propagandową, jak TVN, czy Polsat

Chyba żarty sobie robisz. Każde medium jest skrzywione w jakimś kierunku ale to co robi TvPiS to się w głowie nie mieści, to jest jakaś nadliga.
  • Odpowiedz
@Acquaintance: Nie. Nadliga to TVN. Wiesz, jaka jest różnica? Taka, że TVP daje ostro propagandowy przekaz jak krowie na rowie, wprost i dużymi literami, a TVN w swoim propagandowym przekazie ma sto razy większe g---o zaserwowane na tacy i białej serwetce.
  • Odpowiedz
@nabavzbjl: tvn sie nie umywa do tej sraki jaką obecnie jest tvp, za PO "prawicowy" Pospieszalski mial swoj program co tydzien, znajdz mi tski odpowiednik lewicowy obecnie
Zresztą Polsaty czy TVN to stacje prywatne a tvp jest publiczna utrzymująca sie z haraczu ppd nazwą abonamentu
  • Odpowiedz