Wpis z mikrobloga

@OzaweNakashi: Staraj się regularnie jeździć. Ja na początku robiłem to sporadycznie i cały czas czułem się niepewnie i robiłem dziwne rzeczy i ogólnie nie przepadałem za prowadzeniem auta. No i samochód jak na początek był dla mnie za duży (Ford Mondeo) W końcu kupiłem małe Clio które bardzo dobrze mi się prowadziło i szybko nabrałem pewności i umiejętności prowadzenia.
@willyfog np ja jak dojeżdżam to wrzucam na wolny bieg, a tutaj na tescie to jest zakazane tylko jak stoisz możesz. Dlatego też musiałem zmienić swoje przyzwyczajenia przez ten czas. Normalnie to bez prawka trochę smigalem jak byłem zmuszony :p
@myszczur ja mam hyundai i30. Spoko samochód Chociaz chciałbym czymś większym pojeździć wiadomo
@ziutek1294 Ja tam swoje pierwsze kroki stawialem w fiacie siena 1.6 16v xD polecam. A moja nauka wygladala tak, ze wpadalem w kontrolowany poslizg i uczylem sie jak wyprowadzac samochod, fajna zabawa a na dodatek sporo wiedzy zaczerpnalem z tego. Oczywiscie wszystko na tzw. Polnych drogach