Aktywne Wpisy
kryspin_69 +141
Równy rok po przeszczepie włosów u Pana dr Serkana, koszt 3350Euro metodą DHI #zakola #finasteryd #lysienie #przeszczepwlosow
Larsberg +156
Jak tam wyhodki? Macie już przygotowane konserwy, energetyki, śruby, lornetki, latarki czołowe, liczniki geigera, detektory anomalii, maski gazowe, bandaże, apteczki, leki przeciwpromienne, zapas amunicji i wóde? Bo już za parę dni wchodzimy do Zony więc pakować plecaki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#stalker #stalker2 #gry
#stalker #stalker2 #gry
Będzie świetny deal na produkty Apple w Krakowie z okazji otwarcia nowego salonu iDream w dniu 28.10.2017.
Chyba najlepszy deal to będzie iPhone SE 32GB za 999zł ( a może nawet i mniej, choć wątpie ). Tak więc jeżeli ktoś chce zacząć przygodę z Apple to chyba lepiej się nie da.
Więcej szczegółów:
http://tensalon.idream.pl
#apple #krakow #iphone #ipad #mac #idream #cebuladeals
@mchmjszk: ja mam dwa modele, odległe o jakieś 2-3 lata. Starszy trafił do żony, nowszego używam sam. Czas działania na baterii nadal super, choć ostatnio strasznie mi przymula - podejrzewam, że chrome daje w kość - i przez to potrafi krócej podziałać ( ͡°
Jedynie nc+go coś mi nie chce działać na operze i muszę odpalać z safari
@onionhero: ja próbowałem. Nie udało się ( ͡° ͜ʖ ͡°)
W Safari nie do zaakceptowania jest dla mnie parę rzeczy:
- nie będziesz miał pokazanych więcej niż X zakładek, BO NIE. Reszta w menu rozwijanym.
- jak jest favicon do strony, to na zakładce pokaże tylko faviconę. Jak masz 10 stron ze stackoverflow - to sobie
Co do "ficzerów jabłczanych" to mnie bardziej wkurza pieprzone facetime, które nawet mimo wyłączenia potrafi się wpieprzyć między wódkę
@onionhero: no to zaraz wypróbuję ;)
Komentarz usunięty przez autora